Projecte Comunitari: "El Mercat ImPorta"

Atrás

Traductor de google :


Des de la Federació Transforma Porta i altres entitats del barri de Porta i de Nou Barris ens hem proposat crear un mercat periòdic al barri amb la finalitat de crear un espai de trobada de entre veïns i veïnes per tal de promoure oportunitats en el marc d'una economia social i solidària. El Mercat Importa vol ser un lloc on construir alternatives econòmiques, socials i mediambientals pel bé comú i la justícia social.
Entre les línies de treball que s'hi desenvolupen, destaquen la formació i sensibilització al voltant de l'Economia Social i Solidària així com l'acollida de projectes situats en aquest àmbit; el foment del petit comerç, local i de km0; la participació de les entitats veïnals; les activitats culturals que s'hi desenvolupen; el suport al banc del temps del barri de Porta i a la moneda social de Porta; i el foment del pensament crític des de l'espai Àgora.
El Mercat Importa sorgeix l'any 2015 fruit del treball de diferents entitats del barri de Porta com l'Associació de Veïnes i Veïns, el Casal de Joves, l'hort comunitari Porta'm a l'hort, Asia Salud i agroecologia, l'Ateneu la Bòbila i el col·lectiu "Alter 9B".

Otros

Se celebra a:
Ateneu La Bòbila de Porta.

Ateneu La Bòbila de Porta

Dirección:
C Estudiant, 26
Distrito:
Nou Barris
Barrio:
Porta
Código postal:
08016
Población:
Barcelona

Aparcamientos

Aparcament Deià

C Felanitx 10

933 500 199

Restaurantes

Restaurant La Tagliatella *Heron City

Av Rio de Janeiro 42

933531234

Restaurant O'Novo Pazo

Pg Verdum 16

933542311

Restaurant Foster's Hollywood *Som Multiespai

Av Rio de Janeiro 42

932769070

Dónde
Ateneu La Bòbila de Porta
Cuándo
Al llarg de l'any (dates aproximades)

Número de teléfono

Tel.:
933540570

Me gusta 92

You may also be interested in...