Projecte Comunitari: Projecte Radars

Atrás

Traductor de google :


L'objectiu del projecte Radars és ajudar al fet que les persones grans puguin continuar vivint a la seva llar, i garantir-ne benestar amb la complicitat del seu entorn. La prioritat és reduir el risc d'aïllament i d'exclusió social i pal·liar la soledat no volguda.

Des del projecte es demana als "radars" que estiguin atents a la dinàmica diària de les persones grans que coneixen i, en cas que detectin algun canvi en aquesta rutina -sigui en el seu comportament o en el seu aspecte- es posin en contacte amb el projecte.

Als radars se'ls facilita un número de telèfon del centre de serveis socials i una adreça de correu electrònic perquè puguin comunicar-ho. Les persones grans detectades són valorades pels professionals dels Serveis Socials, que intervenen conjuntament amb la xarxa del barri en cas de necessitat.

El procés es completa amb el suport d'una Plataforma de Seguiment Telefònic, en la que participen voluntaris i voluntàries del barri que fan un seguiment de manera continuada de la persona gran detectada amb l'objectiu de vincular-ho a la xarxa social del barri.

Casal de Barri Can Baró - El Pirineu

Dirección:
C Josep Serrano, 59*71
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
Can Baró
Código postal:
08024
Población:
Barcelona

Restaurantes

Restaurant - Brasseria El Jardí de l'Àpat

C Albert Llanas 2

932857750

Dónde
Casal de Barri Can Baró - El Pirineu
Cuándo
Al llarg del any (dates aproximades)

Número de teléfono

Tel.:
932 136 850
Tel.:
932 199 224

Me gusta 124

You may also be interested in...