Projecte Comunitari: 'Radars'

Atrás

Traductor de google :


RADARS és un projecte comunitari, pensat per a tenir cura de les persones grans dels nostres barris, des d'una mirada sensible i respectuosa, i sobretot propera. RADARS és la veïna, el voluntari, la botiguera, el farmacèutic... tenen cura de les persones grans que els envolten, i que resten amatents en tot moment, i són capaços d'identificar aquells canvis que denoten que alguna cosa no va bé. I com no, RADARS, són aquelles persones que saluden, que s'interessen, que pregunten, que dediquen una estona als altres, i que viuen compromeses amb el seu entorn i la seva gent.

El projecte s'articula mitjançant una sèrie d'accions entre les quals la principal és el contacte setmanal amb els usuaris (gent gran) mitjançant trucades telefòniques.

Altres accions del projecte són les trobades entre usuaris per fer alguna activitat o no més per anar trobant-se i estar en contacte.
El Casal Sant Cristòfol serà el centre d'operacions del projecte a la Marina. Des de el Casal es faran les trucades al usuaris i també es pretén que sigui un punt de trobada del usuaris.

Casal de Barri de Sant Cristòfol

Dirección:
C Bronze, 7
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
La Marina de Port
Código postal:
08038
Población:
Barcelona
Dónde
Casal de Barri de Sant Cristòfol
Cuándo
Al llarg de l'any (dates aproximades)

Número de teléfono

Tel.:
933316394

Me gusta 14

You may also be interested in...