'Risoteràpia per a mares i pares amb fills/es adolescents'

Atrás

Traductor de google :

A càrrec de Susana Sanchís Francés. Terapeuta Gestalt Corporal, Massatgista iEducadora Social. Facilitadora de tallers grupals i teràpia individual.

“Donar moviment al cos ens ajudarà a atrevir-se a fer”

Ser mares i pares és una tasca complexa i un aprenentatge continu que es modificaen diferents etapes de la vida. Sense quasi adonar-nos els nostres fills i filles arriben a l'adolescència i sorgeixendificultats en les relacions. Això ens pot fer sentir desbordats i irritats perquè no entenem què els hi passa alsnostres adolescents o què ens passa a nosaltres. El nostre cos també es veu afectati ens parla mitjançant el dolor físic: dolor d'esquena, mal de cap, insomni, dolor al pit... Podem perdre interès per les nostres activitats i prioritzem les necessitats delsnostres adolescents.

Com podem recuperar el nostre espai?

Amb les sessions de risoteràpia trobaràs un espai on desconnectaràs de les rutines diàries,i sobretot recuperaràs l'entusiasme. Perquè la Risoteràpia es donar-se el permís per riure, jugar i gaudir, sense judicis i senselímits per arribar a un estat de benestar conscient i present.

Com podem millorar les relacions amb els nostres fills i filles?

Música, cos, moviment, riure, joc, relaxació, diversió... són algunes de les peces d'aquestessessions que t'ajudaran a redescobrir-te i sorprendre als teus fills/filles adolescents.

"Mi destino es el ridículo... esta historia no conmoverá a nadie... sólo provocará risas"(Mario Benedetti)

Riure t'ajudarà a destensar el teu cos i connectar amb el teu centre, per poder reprendresituacions complexes amb els teus adolescents.

*Formació gratuïta adreçada a pares, mares i/o tutors/es d'adolescents de 12 a 20anys. Activitat en línia

Horarios

Centre per a Families amb Adolescents

Dirección:
de Sant Antoni Maria Claret, 64 - 78
Distrito:
Gràcia
Barrio:
el Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre per a Families amb Adolescents
Cuándo
De 12/04/2021 a 17/05/2021

Número de teléfono

Información:
93 256 35 60

You may also be interested in...