Professora: Marianna Fasanella
Aprendrem italià a través de la gastronomia regional italiana de forma molt dinàmica i participativa, cuinant entre tots. Cuinarem des dels tradicionals plats de pasta amb pesto- de la Ligúria – Gènova-, alla Norma -Sicília-, alla bolognese -Emília Romagna – Bolonyia-, alla puttanesca - Campània i Nàpols -, pasta al forno – Calàbria- o amb rape e salsiccia – la Puglia-, així com la parmiggiana – Sicília- o la focaccia al pomodoro – Campània - . A més, introduirem el plat en el seu context històric, literari i folklòric. Es proposaran diversos temes per facilitar la conversa mentre cuinem. Buon appetito!
Cal tenir coneixements bàsics d’italià.
Days | Hours | Preus | Observation | |
---|---|---|---|---|
Dilluns |
de 12.00 h a 14.00 h |
Entrada general: 79.79 €
+ Suplement per material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre. |
Cal inscripció prèvia Places limitades |