Taller en línia 'Iniciació a la fermentació' *NOU*

Atrás

Traductor de google :

Activitat NO presencial

Els bacteris són presents en el nostre cos, en el nostre entorn i també en la nostra alimentació: són imprescindibles per a la vida. Fermentant els aliments que consumim, recurs que s'ha fet servir des de temps immemorials, desenvolupem aquests bacteris, els cultivem, i així transformem els aliments: fent-los més bons, més saludables o més duradors. En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i pràctics de la fermentació d'aliments i begudes: xucrut, pickles, kimchi o tepache. Receptes fàcils i senzilles per fer a casa.

Professor: Àlex Todó Plasencia de Microorganismes.org

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Casa Golferichs.
Inscripciones en:
Centre Cívic Casa Golferichs.
Dirección:
G.V. Corts Catalanes, 491
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Código postal:
08015
Ciudad:
Barcelona
Quan
De 05/02/2021 a 26/02/2021

Página web

Web inscripcions:
http://www.golferichs.org

You may also be interested in...