Taller 'Fotografia urbana' *NOU*

Atrás

Traductor de google :


El present taller té com a finalitat aventurar-se en el món de la fotografia urbana i social o estil també anomenat "street photography".
La fotografia urbana és un corrent dins de la fotografia que concep a la ciutat com un ecosistema, en el qual l'ésser humà es relaciona entre si i amb l'arquitectura de l'entorn, els elements urbans, vehícles, senyals de trànsit, escenes quotidianes, persones, i no hi ha una altra ciutat millor adaptada a la fotografia que Barcelona, amb aquests edificis antics, el joc de llums i ombres en els seus estrets carrerons, l'acolorit modernisme arquitectònic de Gaudí i la seva generació, les grans avingudes modernes amb l'últim de disseny arquitectònic. Barcelona és una ciutat gresol amb una rica barreja de cultures, enquadraments infinits que fan les delícies de tot fotògraf de carrer.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Casal de Barri Can Baró - El Pirineu.
Inscripcions a:
Casal de Barri Can Baró - El Pirineu. IInscripcions presencials del 14 de setembre a l'1 d'octubre, de dilluns a divendres de 17 a 21 h.No es donarà cap inscripció per vàlida fins no haver formalitzat el pagament.

Casal de Barri Can Baró - El Pirineu

Dirección:
C Josep Serrano, 59*71
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
Can Baró
Código postal:
08024
Población:
Barcelona

Restaurantes

Restaurant - Brasseria El Jardí de l'Àpat

C Albert Llanas 2

932857750

Dónde
Casal de Barri Can Baró - El Pirineu
Cuándo
Del 07/10/2020 al 09/12/2020.

Número de teléfono

Tel.:
932 136 850
Tel.:
932 199 224

Me gusta 105

You may also be interested in...