Tardor Solidària de Sant Andreu: 9a Fira d'Economia Solidària de Catalunya - Virtual

Atrás

Traductor de google :


Sota el lema "Volem aire FESC" la novena edició de la fira serà
virtual.

Enguany les propostes donaran a conèixer quins projectes, eines, mecanismes, etc. s´estan desenvolupant en l´entorn de l´economia solidària que incorporin la perspectiva ecològica per tal de donar resposta a la crisi climàtica i socioambiental que afrontem.

Organitzada per la Xarxa d´Economia Solidària (XES), és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la nostra vida quotidiana a través de l´Economia Social i Solidària (ESS): habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre altres.

És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d´experiències i pràctiques de l´economia social i solidària del territori català.

En un any de profunda crisi socioeconòmica, la mostra d´iniciatives de l´ESS que és la Fira recobrava encara major transcendència. Per això, estem invertint en un web interactiu que permeti una experiència de passeig per les iniciatives de tots els sectors econòmics, i sobretot, un espai per a cada expositora on hi podrà penjar fotos de productes i serveis, vídeos de presentació i una secció específica d´ofertes durant la Fesc. S´oferirà la possibilitats de fer visites acompanyades virtualment segons itineraris durant el cap de setmana tradicional de la Fesc, el 24 i 25 d´octubre.

Informació detallada

A través del web i xarxes socials

Población:
Barcelona
Dónde
A través del web i xarxes socials
Cuándo
Del 23/10/2020 al 22/11/2020.

Me gusta 186

You may also be interested in...

Users who viewed this also viewed...

Fabra i Coats - Fàbrica de CreacióC Sant Adrià 20 (Sant Andreu)