Teatre "Alguns dies d’ahir"

Atrás

Traductor de google :

Els dies més convulsos del procés independentista català pujen a escena gràcies a Jordi Casanovas i Ferran Utzet. A Alguns dies d’ahir acompanyarem la vida d’una família catalana durant els quatre mesos políticament més impactants de la nostra història recent: del 21 d’agost al 20 de desembre de 2017.

Una família veu capgirada la seva quotidianitat amb els fets polítics que s’esdevenen a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre de l’any 2017.


La Rosa, el Jaume i els seus fills, la Laura i el Jofre, es retrobaran al menjador de casa seva en cinc ocasions. Cinc “dies després”. Cinc dies posteriors a moments que van marcar aquells mesos. En aquestes cinc jornades, compartiran els dubtes, les preguntes, els anhels i els patiments que els va provocant tot allò que se succeeix als carrers.


Al voltant de la taula, tots ells aprendran a comprendre els pensaments i les postures dels altres, faran tot l’esforç possible per conversar i per entendre’s, i hauran de trobar la manera de perdonar les faltes i de guarir les ferides que els hagin produït tots aquests dies dins d’aquest llarg viatge emocional i polític.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Villarroel Teatre.
Las localidades se venden en :
Villarroel Teatre.

Villarroel Teatre

Dirección:
Villarroel, 87
Distrito:
Eixample
Barrio:
l'Antiga Esquerra de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Villarroel Teatre
Cuándo
De 26/05/2021 a 27/06/2021

Número de teléfono

Tel.:
934511234
Fax:
934516566

Página web

Web venda d'entrades:
http://www.lavillarroel.cat

You may also be interested in...