Teatre "El pequeño poni" de Sala Flyhard/Flyhard Produccions

Atrás

Traductor de google :

És normal ser diferent? Ha de ser castigada, la diferència? Podem sacrificar la llibertat de ser diferents a la tranquil·litat d'estar segurs? Fins on hem de defensar la nostra diferència? Fins on l'hem de sacrificar per conviure amb normalitat?Una motxilla amb els personatges de The Little Pony, tendres ponis de llargues pestanyes i crins pentinades que vesteixen els colors més dolços de l'arc de Sant Martí. Una motxilla rosa. La motxilla rosa i dolça que un nen de 10 anys porta cada dia a l'escola, la motxilla amb la qual dorm, la motxilla a la qual vol abraçar-se. Però és un nen. I la motxilla és rosa. I els seus companys d'escola es mofen d'ell i l´ataquen. Així que la direcció de l'escola li prohibeix tornar a portar la motxilla a l'escola. I la mare, per evitar problemes, decideix llençar-la a les escombraries.

I el nen, qui no ha fet res més que enamorar-se dels personatges d´una sèrie de dibuixos que passen per la petita pantalla, es converteix en víctima per partida doble: ell, que és l'agredit, sembla que també sigui el culpable de l'agressió.

En Paco Bezerra (Almería, 1978), Premi Nacional de Literatura Dramàtica 2009 i Premi Calderón de la Barca 2007, va llegir a un diari una petita notícia que el va colpir: als EUA, el director d´una escola havia prohibit a un nen portar una motxilla de The little Pony. I va trobar en aquella notícia tot un seguit de preguntes que entronquen amb un dilema capital en la nostra societat: seguretat o llibertat.I la Mercè Vila Godoy (Barcelona, 1978), directora d'escena amb treballs com Lo nuestro, Primera plana, Muda o L'any que ve serà millor, quan la Sala Flyhard va convidar en Paco Bezerra, es va sentir colpida per aquest text que parla del bullying, l'assetjament escolar, i el va portar a l'escena interpretat per Sergio Matamala i Glòria Sirvent (actriu a qui ja vam conèixer a IF (L'últim desig), de Vero Cendoya) i Només una vegada, de Marta Buchaca.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Besòs.
Dirección:
Rbla Prim, 87*89
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Besòs i el Maresme
Código postal:
08019
Ciudad:
Barcelona
Quan
De 09/04/2021 a 09/04/2021

You may also be interested in...