Teatre "La fiesta del chivo"

Atrás

Traductor de google :

Descripció:

L'obra mestra del premi Nobel de literatura, Mario Vargas Llosa, quasi bé no ha estat adaptada al teatre, per la seva riquesa i complexitat.

A `La fiesta de l'Chivo' es narren els últims dies del dictador Trujillo a la República Dominicana, l'autor es val per a fer-ho del personatge de Urania Cabral, una reeixida advocada que va abandonar el país de forma misteriosa sent una nena. Tres dècades després, torna per visitar el seu pare moribund, el senador Agustín "Cerebrito" Cabral, un antic alt càrrec del Règim que va caure en desgràcia. Durant aquest viatge, es desvetllarà el secret que la protagonista ha guardat gelosament des de la seva fugida.

`La fiesta de l'Chivo' és una lliçó de vida, que ens recorda que el valor i la dignitat són els únics antídots contra la maldat i la barbàrie. Una història fascinant, basada en fets reals, protagonitzada pel gran Juan Echanove i dirigida per Carlos Saura i adaptada per Natalio Grueso. Una nova producció de l'equip d'un dels grans èxits recents de la cartellera teatral, l'adaptació de la novel·la `El coronel no té qui li escriba', de Gabriel García Márquez.


Direcció: Carlos Saura

Adaptació: Natalio Grueso

Personatges:

General Trujillo: Juan Echanove

Urania Cabral: Lucía Quintana

Manuel Alfonso: Eduardo Velasco

Agustín Cabral: Gabriel Garbisu

Johnny Abbes: Eugenio Villota

Doctor Balaguer: David Pinilla

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Poliorama.
Las localidades se venden en :
Teatre Poliorama.

Teatre Poliorama

Dirección:
la Rambla, 115
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Poliorama
Cuándo
De 17/09/2021 a 03/10/2021

Número de teléfono

Tel.:
933177599

Página web

Web venda d'entrades:
http://www.teatrepoliorama.com

You may also be interested in...