Teatre 'Nit de Reis', a càrrec de Pàrquing Shakespeare

Atrás

Traductor de google :

Al Pati interior d’illa de La Casa Elizalde

Nit de Reis és la comèdia dels errors. És més agra que dolça, perquè els desitjos es projecten en la persona equivocada i, així i tot, els personatges insisteixen a topar una volta i una altra volta contra el mateix mur de l’equivocació, l’aparença i el malentès. El text ens porta a veure’ns a nosaltres mateixos caient en un dels defectes més pronunciats encara avui dia entre els homes i les dones: que ens costa d’acceptar allò que som i el lloc que ens toca ocupar. Que preferim fingir el que no som.

P. Shakespeare es va crear amb la idea anglosaxona de representar les obres de l’autor en parcs públics. Autor: W. Shakespeare, Direcció: Marta Aran.

Autor: William Shakespeare. Traducció, adaptació i direcció: Marta Aran. Producció i comunicació: Óscar Jarque. Direcció artística: Pep Garcia-Pascual. Agraïments: Projecte en residència a Fabra i Coats

Parking Shakespeare és una companyia que cada estiu ofereix un Shakespeare a l’aire lliure i gratuït. Creada el 2009 amb la idea anglosaxona de representar les obres de William Shakespeare en parcs públics, es tracta d’una proposta que no requereix escenografia, ni d’equipaments de so i llums i que tot el protagonisme recau en el text i en els actors.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cultural La Casa Elizalde.

Centre Cultural La Casa Elizalde

Dirección:
Carrer de València, 302
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cultural La Casa Elizalde
Cuándo
06/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
934880590
Fax:
934875275

You may also be interested in...