Teatre "Sacarina", a càrrec de la Cia. La Ruta 40

Atrás

Traductor de google :

A partir de 14 anys

Guanyadora del 1er Premi de la 3ª Convocatòria del Laboratori d’Arts Escèniques Tísner

Teatre. 90 minuts.

En una Barcelona poc atractiva, dos actors poc hàbils i un gos lleial, sota la direcció d’un productor indesitjat, seguint les instruccions d’un autor no present, preparen l’enregistrament de l’episodi pilot d’una ficció televisiva poc atractiva. Encara creient en la possibilitat d’una feina justament remunerada, somien amb una ciutat millor que els dóna l’oportunitat de portar una vida digna. Però és un somni que continua sent un somni, perquè viuen a la ciutat del turisme i de l’especulació immobiliària.

Aquesta és una història antiga. Una història tan antiga com el món. Que curiosament roman actual. És la història de com el desig pot corrompre l’home. I com l’home es deixa corrompre fàcilment. Sobretot si l’entorn en què viu no només ho accepta, sinó que ho exigeix. Una història de supervivència al cap i a la fi.


Autor: Davide Carnevali Traducció: Albert Arribas Adaptació: Davide Carnevali, Albert Arribas i La Ruta 40 Direcció: Sergi Torrecilla Intèrprets: Alberto Díaz, Albert Prat i Lara Salvador Escenografia: Clàudia Vilà Vestuari: La Ruta 40 So i vídeo: Pau Matas Producció executiva: Maria G. Rovelló Producció La Ruta 40


Horarios

Otros

Se celebra en:
Espai Escènic Tísner.
Invitaciones en:
Espai Escènic Tísner.

Centre Cívic Cotxeres Borrell - Espai Escènic Tísner

Dirección:
C Viladomat, 2*8
Distrito:
Eixample
Barrio:
Sant Antoni
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Cotxeres Borrell - Espai Escènic Tísner
Cuándo
14/05/2021

Número de teléfono

Reservas:
93 324 83 50
Tel.:
933248350
Fax:
933248351

You may also be interested in...