Teatre "Una galaxia de lucíernagas", d'Aina Tur

Atrás

Traductor de google :

El juliol del 1998, quan tenia 21 anys, Aina Tur era a Llatinoamèrica participant en un projecte de cooperació internacional amb altres ciutadans espanyols quan van patir un assalt a mà armada. El que va succeir va marcar la vida de l’autora i, possiblement, les de la resta de cooperants que l’acompanyaven en aquella circumstància. Vint anys més tard, l’experiència s’ha transformat en el monòleg teatral que ara arriba a escena i que no únicament sublima una experiència traumàtica que fa reviure la trobada entre víctimes i botxins, sinó que també posa el focus en el privilegi que suposa haver nascut en un país ric i en com l’ètica, la moral i la justícia es manifesten a la perifèria del sistema.

Una coproducció de Grec 2020 Festival de Barcelona, El Maldà, Fira Tàrrega, Teatre Principal de Palma i Teatre Principal de Maó.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Autoria i direcció: Aina Tur Interpretació: Anna Alarcón Agraïments: Temporada Alta, Teatre de Salt, Sala Beckett, La Escocesa, Grup Focus, Cristina Clemente, Dallas Bailey, Àlex Mañas, Pastora Martínez, Natalia Matas, Iván Morales i Lucho Tapia.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre El Maldà.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre El Maldà

Dirección:
C Pi, 5
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Barri Gòtic
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre El Maldà
Cuándo
De 30/06/2021 a 25/07/2021

Número de teléfono

Tel.:
931647778

You may also be interested in...