Terrats en Cultura

Atrás

Traductor de google :

Espectáculos. El festival participa este año en el ciclo Escenas Singulares, del Grec.

Terrats en Cultura es un festival que lleva la cultura (música, teatro, danza…) en espacios públicos no convencionales, en este caso las azoteas de Barcelona.

La experiencia empieza en el momento en que se compra la entrada del espectáculo, sin saber el punto exacto donde este va a tener lugar. Y no se comunica hasta 48 horas antes del acontecimiento.

De este modo, lo que podría ser una obra de teatro o un concierto con la ciudad de fondo, se acaba transformando en un acontecimiento con un toque de clandestinidad, una aventura que te espera en algún rincón de la ciudad.

La programación de Terrats en Cultura se extenderá desde agosto hasta octubre. Una de las novedades de este año es la participación en el ciclo Escenas Singulares, un circuito de artes escénicas que forma parte del Grec 2020 y que tendrá lugar el 2 y 3 de octubre.

Consulta la programación aquí.

Horarios

Otros

Organitzat per:
Espai Jove La Bàscula.


Els Terrats en Cultura són més que un festival d´altura, són tota una experiència que comença en el moment en què compres l´entrada d´un espectacle sense saber el punt exacte on aquest tindrà lloc.

No t´ho comunicarem fins quaranta-vuit hores abans de l´esdeveniment.

D´aquesta manera, el que podria ser una obra de teatre o un concert amb la ciutat als teus peus, s´acaba transformant en un esdeveniment amb un toc de clandestinitat, una aventura que t´espera en algun racó de la ciutat.

Si ets dels que es deixa sorprendre o té ànima d´explorador urbà, els Terrats en Cultura t´aporten aquest element. Nosaltres creiem que viure la cultura i la ciutat pot esdevenir un joc emocionant del qual tothom (artistes, amfitrions i espectadors) n´és protagonista i agent actiu!

Consulta aquí el programa detallat

Diferents indrets

Población:
Barcelona
Dónde
Diferents indrets
Cuándo
Del 06/08/2020 al 27/09/2020.

Me gusta 19

You may also be interested in...