Visites guiades 'Ruta de Montjuïc, somnis de Barcelona'

Atrás

Traductor de google :

Es reprenen les visites quiades a partir del 12 de juliol

Aforament per a un màxim de 20 persones. A continuació us expliquem el procediment per realitzar la reserva:

1. Enviar un mail a cementiriescultura@cbsa.cat. Especificar nom, cognoms, dia, hora, nº d´acompanyants i un telèfon de contacte.3. El nº màxim per reserva seran de 4 persones.4. El comprovant de la reserva serà la resposta del correu per part del departament de comunicació i qualitat.5. Serà obligatori que el mateix dia de l´activitat l´assistent porti la mascareta.

Data màxima de reserva: la sol·licitud s'haurà d'enviar abans del divendres a les 14.00h. (Les visites són en diumenge).

La Ruta de Montjuïc és un nou projecte de Cementiris de Barcelona que s'emmarca dins de la Ruta dels Cementiris i que es va iniciar al Juny de 2004, amb la inauguració de la Ruta del Cementiri de Poblenou.

Passejant pel cementiri de Montjuïc coneixerem la història de Barcelona compresa entre 1883 (any d'inauguració del cementiri) i 1936 (any de l'inici de la Guerra Civil).

Es podrà escollir entre tres itineraris diferents:

LA RUTA ARTÍSTICA: ARQUITECTURA, ESCULTURA I ARTS APLICADES Aquesta ruta, composta per 40 sepultures, inclou mausoleus i escultures d'alt valor artístic realitzades per arquitectes o escultors del període comprès entre els anys 1888 i 1936 (hi ha una gran concentració d'obres fins l'any 1920).

LA RUTA HISTÒRICA: ELS SOMNIS DE BARCELONAAquesta ruta recorre 48 sepultures pertanyents a personalitats de la Barcelona corresponent al període comprès entre 1883 i 1936, de gran significació política, social i cultural i que, en molts casos, tenen encara gran presència en l'imaginari dels ciutadans de Barcelona i molta importància en la història dels moviments socials i artístic culturals (industrials i financers, líders obrers, dirigents polítics,cantants, pintors, espiritistes, etc.).

LA RUTA COMBINADAAquesta ruta comprèn 37 sepultures i està concebuda com una mostra de la riquesa patrimonial del cementiri. Combina sepultures d'interès artístic amb sepultures d'interès històric, totes elles incloses en les dos rutes principals.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Cementiri Montjuïc.
Organizado por:
Cementiris de Barcelona.

Cementiri Montjuïc

Dirección:
Carrer de la Mare de Déu de Port, 56*58
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Cementiri Montjuïc
Cuándo
Evento permanente

Número de teléfono

Tel.:
934841999
Tel.:
934841999

Página web

Web:
http://www.cbsa.cat

You may also be interested in...