Xerrada ‘L'exercici físic en gent gran: de la teoria a la pràctica’

Atrás

Traductor de google :

Xerrada ‘L'exercici físic en gent gran: de la teoria a la pràctica’, a càrrec de Dra. Mercè Sitjà.Fisioterapeuta. Especialista en exercici terapèutic. Professora de la FCS.

La Facultat de Ciències de la Salut (FCS) Blanquerna-URL impulsa la 8a edició de la Universitat per a la Gent Gran, amb un programa anual d’activitats (tallers i xerrades) sobre diferents temes relacionats amb la salut, des d’una perspectiva integral, amb la finalitat d’afavorir la incorporació de nous coneixements i pràctiques que millorin la capacitat d’autocura i que contribueixin a potenciar l’envelliment actiu entre la població.

El programa va adreçat a les persones grans que volen ampliar els seus coneixements i habilitats en la gestió de la pròpia salut, en un entorn universitari i les sessions estan impartides per professorat de Blanquerna-URL i professionals de la salut referents en diferents àrees de coneixement: la Farmacologia, la Fisioteràpia, la Infermeria i la Nutrició Humana i Dietètica.

Per apuntar-s'hi, cal enviar un correu a Montserrat Sanromà (bsalutuniversitatperalagentgran@blanquerna.edu ) o adreçar-se a Mónica Pérez al telèfon 93 253 32 56. Horari d'atenció: Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 9 a 14 h i de 15 a 18 h. Dijous de 9 a 14 h.

Horarios

Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna - URL

Dirección:
C Padilla, 326*323
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
el Baix Guinardó
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna - URL
Cuándo
13/04/2023

Número de teléfono

Inscripciones:
93 253 32 56 Mónica Pérez Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 9 a 14 h i de 15 a 18 h. Dijous de 9 a 14 h.
Tel.:
932533127
Fax:
932533112

You may also be interested in...