Xerrada 'Mossegades d’Àsia: gastronomia i cinema. Japó'

Atrás

Traductor de google :

Us ve de gust descobrir diversos plats asiàtics a través de la mirada? En més d’un segle d’existència, el cinema ha estat un gran inductor al menjar i al gust, i ha proporcionat al públic seqüències irrepetibles i inoblidables que l’han ensenyat a menjar, degustar i apreciar la cultura de la bona taula. En aquest cicle de xerrades farem un viatge per la gastronomia de diversos països asiàtics a través del seu cinema tot veient talls de pel·lícules que recreen les seves tradicions culinàries.      

Cicle coordinat per CineAsia.

A càrrec d'Eduard T. Vicens, membre de CineAsia, expert en el Japó.

Menú: ramen udon, okonomiyaki, tempura, yakisoba, sukiyaki, gyoza, sushi. 

La gastronomia japonesa és un reflex de la cultura del país. No es pot entendre l’una sense l’altra. Qui gaudeixi del menjar d’aquest país es delectarà en un veritable paradís de combinacions de sabors poc habituals i molt variades en un mateix plat i, fins i tot, de plats diferents en un mateix menú. A través de pel·lícules com El sabor del sake (1962), Tampopo (1985) Udon (2006), Dead Sushi (2012), Una pastelería en Tokio (2015) o El cocinero de los últimos deseos (2017), repassarem la gastronomia japonesa.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Biblioteca Jaume Fuster.
Inscripciones en:
Biblioteca Jaume Fuster.

Biblioteca Jaume Fuster

Dirección:
Plaça de Lesseps, 20*22
Distrito:
Gràcia
Barrio:
Vallcarca i els Penitents
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Biblioteca Jaume Fuster
Cuándo
17/02/2022

Número de teléfono

Tel.:
933684564
Fax:
933684565

You may also be interested in...