Xerrades en línia per a la Gent Gran amb el servei de Teleassistència

Atrás

Traductor de google :

Biblioteques de Barcelona inicia un nou projecte que consisteix en diverses xerrades amb el Servei de Teleassistència Municipal amb l´objectiu de donar a conèixer aquest servei i les prestacions que ofereix. Les sessions es realitzen en línia entre els mesos de febrer i abril i formen part del programa 'Ments Grans'.

- Dimarts 2 de febrer, a les 12hTeleassistència, què pot fer per a tu?Xerrada en línia a través de la plataforma Zoom. Codi d´accés: 063815El Servei de Teleassistència Municipal és un servei d´atenció domiciliària centrat en les persones grans, amb discapacitat i/o amb dependència, que ofereix prestacions tecnològiques i d´assistència ajustades a les necessitats individuals.En aquesta activitat s´explica com funciona aquest servei, els diferents professionals que hi intervenen, el valor de la unitat mòbil, els detectors de foc/fum, gas i mobilitat, les adaptacions a persones amb necessitats especials i els dispositius que es poden fer servir al carrer.

- Dimarts 9 de febrer, a les 12hLa gestió de les emocionsXerrada en línia a través de la plataforma Zoom. Codi d´accés: 063815La gestió d´emocions es pot aconseguir a qualsevol edat i mai és tard per a aprendre-la. Parlar sobre emocions s´ha convertit en una necessitat entre les persones grans, pel moment vital en el qual es troben i les experiències associades.En aquesta xerrada s´aprèn a identificar les emocions, conèixer recursos que ajuden a la gestió emocional i diferents tècniques de relaxació.

- Dimarts 2 de març, a les 12hTeleassistència, també per a persones cuidadoresXerrada en línia a través de la plataforma Zoom. Codi d´accés: 063815Coneix el Programa de Suport a la Persona Cuidadora no Professional, un programa vinculat al Servei de Teleassistència Municipal que pretén millorar la qualitat de vida d´aquestes persones, dels seus familiars i de les persones amb dependència, discapacitat o malaltia.

- Dimarts 9 de març, a les 12hActiva la teva mentXerrada en línia a través de la plataforma Zoom. Codi d´accés: 063815A mesura que les persones envellim estem més exposades a processos de deteriorament cognitiu. Però gràcies a la capacitat que té el nostre cervell d´establir noves connexions entre neurones i reforçar les antigues, podem millorar les nostres capacitats cognitives. Mantenir una ment activa és de vital importància per aconseguir-ho.En aquesta activitat s´expliquen les funcions cognitives i es presenten exercicis per entrenar el nostre cervell.

- Dimarts 13 d´abril, a les 12h (Pendent de confirmació)Prevenció de robatoris i estafes.Xerrada en línia a través de la plataforma Zoom. Codi d´accés: 063815En aquesta activitat, de la mà del Cos de Mossos d´Esquadra es faciliten recomanacions i informació per a identificar escenaris en els quals es comenten delictes, així com mesures preventives per evitar-los.A càrrec del Servei de Teleassistència Municipal i Mossos d´Esquadra

- Dimarts 20 d´abril, a les 12h (Pendent de confirmació)Mantenir una llar segura.Xerrada en línia a través de la plataforma Zoom. Codi d´accés: 063815En aquesta activitat, de la mà del Cos de Bombers de Barcelona, s´identifiquen possibles riscos a la llar i es donen a conèixer mesures preventives per evitar-los i les actuacions a seguir en cas d´emergència. Tanmateix, s´exposa el funcionament dels dispositius de seguretat a la llar del Servei de Teleassistència Municipal, com ara, detectors de fum/foc i de gas.A càrrec del Servei de Teleassistència Municipal i Bombers de Barcelona

Horarios

En línia a través de la plataforma Zoom

Ciudad:
Barcelona
Dónde
En línia a través de la plataforma Zoom
Cuándo
De 02/02/2021 a 20/04/2021

You may also be interested in...