• Torna el Decidim Fest, els dies 13 i 14 d'octubre!

    Si vols participar, hem obert la convocatòria per presentar tallers que triarà la comunitat Metadecidim fins al 8 de setembre! 

    https://ajuntament.barcelona.cat/innovaciodemocratica/sites/default/files/web_id_cat2.jpg

Notícies

Decidim Fest 22: Desvelem les ponents d'aquest any!

06/09/2022 - 14:06h

Decidim Fest 22 - El Futur d'Internet ja s'entreveu a l'horitzó; els dies 13 i 14 d'octubre us esperem al Canòdrom de Barcelona

Decidim ha estat reconeguda com la millor eina digital de participació

16/02/2022 - 14:23h

realitzada per People Powered, un hub global per a la democràcia participativa amb seu als Estats Units

La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació de Software Lliure Decidim signen un conveni de col·laboració per impulsar la participació democràtica amb tecnologies lliures i obertes

19/02/2021 - 14:24h

L’objectiu d’aquest conveni és impulsar la democràcia participativa i el desenvolupament i implementació d’infraestructures digitals de participació obertes, lliures i democràtiques.

Projectes

Una comunitat forta permetrà millorar i fer que el mateix desenvolupament de la plataforma sigui participatiu.

Decidim.barcelona

decidim.barcelona és la plataforma digital de participació de l'Ajuntament de Barcelona per construir una ciutat més democràtica. Està escrita en codi font obert, perquè qualsevol ciutadà pugui veure com està construïda i pugui reutilitzar-la o millorar-la. És també una eina que ens ajuda a construir una xarxa de ciutats més obertes, transparents i col·laboratives per apoderar-ne els ciutadans.

Capacitació

Formem en participació digital segura

Llocs web recomanats