• Som18

    Coneixerem noves instàncies de Decidim i discutirem com podem millorar la eina per adaptar-nos al nou context. ✏️ Inscriu-te ja

    https://ajuntament.barcelona.cat/innovaciodemocratica/sites/default/files/som_metadecidim_covid19.png

Notícies

Barcelona posa la democràcia i la tecnologia al servei dels drets humans

28/11/2019 - 14:05h

L’Ajuntament de la ciutat promou un conveni de col.laboració amb les entitats de drets humans de Barcelona per a enfortir la participació ciutadana a través de Decidim

Arriba el Decidim Fest, la nova trobada global de Decidim

09/10/2019 - 12:34h

Trobadas. El projecte Decidim presenta una nova i ambiciosa aventura: el Decidim Fest. Del 29 al 31 d’octubre, la Fabra i Coats acollirà la primera edició d’aquest festival i trobada global de Decidim.

Decidim és reconegut per la Comissió Europea com un dels projectes de software obert més innovador d’Europa

12/06/2019 - 15:50h

Decidim ha estat guardonat en els Sharing & Reuse Awards de la Comissió Europea en la categoria “software de codi obert més innovador”, celebrat dimarts 11 de juny a Bucarest.

Projectes

Una comunitat forta permetrà millorar i fer que el mateix desenvolupament de la plataforma sigui participatiu.

Decidim.barcelona

decidim.barcelona és la plataforma digital de participació de l'Ajuntament de Barcelona per construir una ciutat més democràtica. Està escrita en codi font obert, perquè qualsevol ciutadà pugui veure com està construïda i pugui reutilitzar-la o millorar-la. És també una eina que ens ajuda a construir una xarxa de ciutats més obertes, transparents i col·laboratives per apoderar-ne els ciutadans.

Capacitació

Formem en participació digital segura

Llocs web recomanats