Arriba el Decidim Fest, la nova trobada global de Decidim

09/10/2019 - 12:34

Trobadas. El projecte Decidim presenta una nova i ambiciosa aventura: el Decidim Fest. Del 29 al 31 d’octubre, la Fabra i Coats acollirà la primera edició d’aquest festival i trobada global de Decidim.

 

El projecte Decidim presenta una nova i ambiciosa aventura: el Decidim Fest. Del 29 al 31 d’octubre, la Fabra i Coats acollirà la primera edició d’aquest festival i trobada global de Decidim.

Després de 3 edicions de les Jam (Jornades Anuals Metadecidim) i degut al constant desig de continuïtat i millora del projecte Decidim, neix el Decidim Fest, amb una visió més global i la voluntat de potenciar més l’intercanvi de coneixement, el networking i el debat entre els membres de la comunitat i agents locals i internacionals que treballen per una democràcia més forta. Amb el títol “Democràcia, tecnología i futur” aquesta primera edició convida a reflexionar sobre les relacions entre la tecnologia i els reptes de la democràcia en la societat-xarxa.

Ja està disponible per a consulta el programa complet del festival, que serà totalment obert i gratuït amb inscripció prèvia. S’inaugurarà el dimecres 29 d’octubre amb una Assemblea Oberta de l’associació, seguida durant el 30 i 31 d’octubre d’un ampli programa de ponències, debats, tallers i instal·lacions sobre les amenaces de la datacracia i el capitalisme de la vigilància, l’auge de la ultradreta digital, la potència del ciberfeminisme i la sororitat en xarxa, la riquesa del programari lliure i el coneixement obert, la promesa de la democratització de les plataformes, les dades, i la intel·ligència artificial, la realitat de la participació en múltiples ciutats, i la centralitat del Decidim com a infraestructura i projecte tecnopolític des del qual pensar i intervenir en tots aquests fronts de lluita en la societat-xarxa.

Decidim Fest tindrà lloc a Barcelona del 29 al 31 d’octubre.

Més informació