Torna el Decidim Fest, els dies 20, 21 i 22 d’Octubre!

27/07/2021 - 15:56

Decidim Fest 21. Amb el lema Democràcia, Tecnologia i Justícia Global, el # DecidimFest21 serà una oportunitat per a un debat obert a escala global en què abordar totes aquestes qüestions a partir de l'experiència i principis del projecte Decidim.

Amb el lema Democràcia, Tecnologia i Justícia Global, el # DecidimFest21 serà una oportunitat per a un debat obert a escala global en què abordar totes aquestes qüestions a partir de l'experiència i principis del projecte Decidim.

Amb el lema Democràcia, Tecnologia i Justícia Global, el # DecidimFest21 serà una oportunitat per a un debat obert a escala global en què abordar totes aquestes qüestions a partir de l’experiència i principis del projecte Decidim. El futur pateix d’una enorme incertesa; no només per la pandèmia i els seus impactes a escala global, sinó pels múltiples escenaris oberts en plena societat digital. Des de Decidim creiem que el debat al voltant del futur de la tecnologia és el debat sobre el futur de la societat i com aquesta s’organitza i governa.

☝️El format serà híbrid, amb sessions al Canòdrom, el nou Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica de Barcelona i online.

Si vols participar-hi, hem obert la convocatòria per presentar projectes fins el 15 de setembre! La convocatòria està oberta a propostes de 15 minuts (xerrades, debats, intervencions artístiques, etc.) sobre els temes detallats al lloc web. Busquem profunditat i mirada per adaptar-les al programa. Es contactarà amb els projectes seleccionats per dissenyar el seu encaix.

Més informació