Qui som

T'interessa

Actualitat

dc., 26/06/2019 - 09:42

A l'estiu, disposes de sales d'estudi, també els caps de setmana!

Formació. Si busques un racó fresquet on estudiar exàmens de setembre, preparar oposicions, fer treballs, concentrar-te en la lectura... no deixis de visitar-les! Consulta les seves adreces i horaris aquí.

dj., 20/06/2019 - 11:04

Entitats, reformeu el vostre local!

Associacionisme. El 9 de juliol, el Departament de Joventut i el CRAJ ofereixen una sessió informativa sobre la sol·licitud de subvencions per a l'arranjament i adequació de locals d'ús d'entitats juvenils situats a Barcelona, per a...

dt., 25/06/2019 - 17:00

Vols guanyar una entrada doble pels #BWRG2019?

Concursos. Entre el 26 de juny i el 1 de juliol de 2019, mitjançant les xarxes socials Twitter, Instagram i Facebook, us convidem a viure de primera mà un dels esdeveniments mundials més importants d'aquest 2019. No t'ho perdis!

Llegeix més

La joventut de Barcelona

Com a jove, tens al teu abast nombrosos equipaments, recursos i serveis, impulsats per joves, el Departament de Joventut i els Districtes de la ciutat de Barcelona.

Encara no els coneixes?

 • PIJ de Barcelona

  Punts infoJOVE de Barcelona

  11 punts on resoldre els teus dubtes sobre recerca de feina o pis, itineraris d'estudis, estades a l'estranger, opcions d'oci, alternatives per fer voluntariat... 

 • CRAJ

  Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona

  Un centre que et dóna suport en la constitució, consolidació i desenvolupament d'associacions.

 • Sales d'estudi

  Sales d'estudi

  El teu espai de treball adaptat per a l'estudi i la concentració a la nit. 8 sales permanents que s'amplien a més de 20 en èpoques d'exàmens.

 • Punts JIP

  Informació als centres d'educació secundària

  Comprova si al teu institut disposes d'un Punt JIP, el teu servei d'informació i dinamització... i aprofita'l!

 • Aquí t'escoltem

  Aquí t'escoltem!

  Et preocupa els estudis, la família, el sexe, l'amor, la parella…? Vols conèixer-te millor i treballar les teves habilitats socials? Adreça't a aquest servei d'escolta i acompanyament per a joves.