Centre d'Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ)

Al CIAJ t'atendran amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries! Consulta les seves dades de contacte aquí:

El CIAJ és un servei municipal que, durant més de 30 anys, ha atès els i les joves de la ciutat comtal. Des del març de 2019, s'ha "rejovenit" i obre les seves portes amb una imatge i un projecte renovats.

Així, el CIAJ s'ha convertit en un espai en què els i les joves podeu trobar:

El Punt infoJOVE Paral·lel, un servei dedicat a la informació juvenil, que pren el llegat del CIAJ amb un nou enfocament territorial més proper al Raval i el Poble Sec, per oferir una atenció personalitzada i gratuïta dins la gran família dels Punts infoJOVE de Barcelona.

Serveis d'assessorament per a joves a càrrec d'especialistes en l'àmbit acadèmic i laboral, en mobilitat internacional, emprenedoria i habitatge compartit.

― Un punt "Aquí t'escoltem!" (ATE), que ofereix atenció individualitzada i en grup a joves de 12 a 20 anys amb la voluntat d'escoltar-los i acompanyar-los en el seu creixement personal i social.

A més, l'espai acull, a nivell intern, els i les professionals que coordinen i ofereixen suport a les xarxes de los serveis infoJOVE de Barcelona, així com l'Oficina d'Innovació i Desenvolupament Juvenil, formada per el PRISMA - Observatori de la joventut, i els equips de Qualitat i Comunicació de Joventut.

Dades de contacte