Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Centre d'Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ)

Al CIAJ t'atendran amb totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries! Consulta les seves dades de contacte aquí:

El CIAJ és un servei municipal que, durant més de 30 anys, ha atès els i les joves de la ciutat comtal. Des del març de 2019, s'ha "rejovenit" i obre les seves portes amb una imatge i un projecte renovats.

Així, el CIAJ s'ha convertit en un espai en què els i les joves podeu trobar:

El Punt infoJOVE (PIJ) Paral·lel, un servei dedicat a la informació juvenil, que pren el llegat del CIAJ amb un nou enfocament territorial més proper al Raval i el Poble Sec, per oferir una atenció personalitzada i gratuïta dins la gran família dels PIJ de Barcelona.

Serveis d'assessorament per a joves a càrrec d'especialistes en l'àmbit acadèmic i laboral, en mobilitat internacional, emprenedoria i habitatge compartit.

― Un punt "Aquí t'escoltem!" (ATE), que ofereix atenció individualitzada i en grup a joves de 12 a 20 anys amb la voluntat d'escoltar-los i acompanyar-los en el seu creixement personal i social.

A més, l'espai acull, a nivell intern, els i les professionals que coordinen i ofereixen suport a les xarxes de PIJ i de Punts JIP ("Jove, Informa't i Participa") de la ciutat, així com l'Oficina d'Innovació i Desenvolupament Juvenil, formada per el PRISMA - Observatori de la joventut, i els equips de Qualitat i Comunicació de Joventut.

Dades de contacte