Espais Joves

Consulta els canals específics de cada Espai Jove per conèixer la seva tasca i oferta d'activitats i serveis.

Els Espais Joves són equipaments municipals de referència en l’àmbit de la participació i la promoció social, adreçats a adolescents i joves d’entre 12 i 35 anys.

Tots ells disposen d’uns serveis bàsics d’acollida i atenció informativa, de trobada, de dinamització per a adolescents i de dinamització juvenil.

També hi pots trobar uns serveis complementaris i/o específics que inclouen el suport a l’estudi, l’acompanyament i escolta; la facilitació i difusió de la creació cultural i artística; el foment d’activitats socioculturals, formatives i de lleure; o l’acompanyament a iniciatives juvenils i de foment de l’associacionisme.

Per últim, dins del model d’Espai Jove, es contemplen els serveis SEFO: salut, educació, formació i ocupació, que complementen la cartera de serveis de l’equipament.

Així, als Espais Joves pots trobar un programa estable d'activitats (concerts, tallers, actuacions, exposicions...), sales d'assaig d'arts escèniques i musicals, espais de participació i trobada, i diferents serveis de joventut com Punts Joves de Barcelona, iniciatives de suport a l'associacionisme juvenilPunts "Aquí t'escoltem!" d'escolta i acompanyament...

 

Quins Espais Joves hi ha a Barcelona?

Amb l'actual Pla d'equipaments i serveis juvenils, Barcelona disposarà de 13 nous Espais Joves abans del 2028, arribant a un total de 29 en el conjunt de la ciutat.

Això implica doblar-ne el nombre actual: tota una aposta per la participació i la implicació d'adolescents i joves!

Actualment, trobaràs els següents Espais Joves a Barcelona:

Ciutat Vella

Sants-Montjuïc

Les Corts

Sarrià-Sant Gervasi

Gràcia

Horta-Guinardó

Nou Barris

Sant Andreu

Mapa d'Espais Joves de Barcelona (PESJove 2018-2028)
Espai Jove Les Basses Entrada
Espai Jove Palau Alòs Audiovisuals
Enllaços relacionats: