Estades a l'estranger

Vols marxar a l'estranger a estudiar, fer pràctiquestreballar, fer investigació o recerca, o fer un voluntariat?

En aquest apartat trobaràs eines, alternatives i recursos per dur a terme el teu projecte de mobilitat, així com serveis d'orientació i assessorament on t'ajudaran a planificar la teva estada a l'estranger.

Aspectes a tenir en compte abans d'iniciar un projecte a l'estranger: assistència sanitària, tramitació del visat d'estudiant, acreditació d'idiomes...

Opcions formatives a l'estranger segons el nivell que vulguis cursar, i com vulguis accedir als estudis: per lliure o a través de programes de Mobilitat internacional.

En aquest apartat trobaràs les beques de pràctiques més destacades a nivell general, per encaminar-te a diferents branques d'estudi.

Informació sobre què cal tenir en compte abans de marxar i sobre els recursos que faciliten la recerca de feina a l'estranger.

Recursos per trobar grups, institucions educatives o fundacions que duen a terme projectes d'investigació a nivell internacional.

Opcions per fer voluntariat arreu del món participant en camps de treball, estades solidàries, intercanvis juvenils...

Mesures de retorn del talent jove que ha emigrat i vol cercar oportunitats a la ciutat de Barcelona, emmarcades en el Pla per al Foment de l’Ocupació Juvenil i de Qualitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Si vols estudiar, treballar o fer voluntariat a l'estranger, recorda que tens a la teva disposició assessories juvenils que t'ajuden a emprendre amb força aquest apassionant projecte personal.