Participació

Els i les joves teniu veu pròpia i  moltes coses a dir, compartir i decidir!

Com actors que interveniu en la societat, podeu ser protagonistes fomentant la vostra participació activa i la presa de decisions en el marc d'associacions i institucions.

Assemblea deliberativa per fer propostes concretes amb una afectació directa en la gent jove de Barcelona. La primera edició s'ha tancat amb l’aportació de vint iniciatives que s’incorporaran a les polítiques públiques del Govern municipal.

Servei que dona suport i facilita la gestió diària i funcionament de les associacions i col·lectius de joves de la ciutat perquè aquestes puguin desenvolupar amb èxit els seus projectes i activitats.

Les associacions juvenils autogestionades treballen en el seu entorn més proper per promocionar projectes educatius d’acció social. Vols sumar-t'hi?

No sou una associació, però com a grup teniu una idea o un projecte que voleu dur a terme i necessiteu un cop de mà? Gratuïtament, aquí trobareu suport per posar-lo en marxa o desenvolupar-lo.

El festival audiovisual de creació jove organitza tot d'activitats gratuïtes i reparteix un munt de premis en tres categories (Documental, Ficció i Videoclip) i el concurs "2 minuts en 1 dia".

Cartell promocional dissenyat per Sergi Panizo Heredia, guanyador del 4t Concurs de cartells de Festivals per a Joves

Tens menys de 25 anys i la teva passió és la música? Apunta't al Brot, el festival de música jove de Barcelona! Pots participar-hi pujant a l'escenari com a grup o solista, o com a fervent públic.

Si el “flow” és superior a les teves forces… Ets un diamant en brut! Crida als teus amics/gues i apunteu-vos al Rough Diamonds, el concurs coreogràfic de dansa urbana per a joves.

Certamen obert a joves de 16 a 35 anys, que premia dissenys inspirats en els festivals que promou el Departament de Joventut, en col·laboració amb equipaments de tot Barcelona.

Projecte pilot que fomenta la creació de zones prioritàries de joc per facilitar l’ús lúdic de places i carrers propers als esplais i caus de la ciutat, els dissabtes a la tarda.