Punts infoJOVE de Barcelona

Els PIJ de Barcelona t'ofereixen atenció telemàtica i presencial, amb totes les mesures de seguretat. Actualment, estan redoblant esforços per acompanyar-te amb els dispositius del Pla B i el Club de la feina.

Disposes d'un Punt infoJOVE (PIJ) a cada districte de Barcelona.

En alguns districtes i en dies concrets, també pots parlar amb l'equip d'informació dels PIJ en altres espais (a les anomenades Antenes infoJOVE).

Què t'ofereixen els PIJ?

Els PIJ són serveis juvenils on trobaràs tota aquella informació que t'interessa mitjançant l'atenció personalitzada i gratuïta de professionals.

Adreça'ls qualsevol dubte que tinguis sobre temes formatius o laborals, sobre habitatge, la planificació d'estades a l'estranger, salut, voluntariat, associacionisme, alternatives d'oci i lleure...

Els PIJ també t'ofereixen activitats informatives, taulers d'anuncis, materials d'autoconsulta, exposicions, ordinadors amb connexió a Internet, serveis d'assessorament...

A més a més, els PIJ:

 • Són porta d'entrada a la informació juvenil
   
  Els i les joves i les entitats que treballen amb joves, poden adreçar-se als PIJ per obtenir les respostes i recursos que busquen: cessió d'espais, col·laboracions...

 • Impulsen accions i serveis per a l'ocupació juvenil i de qualitat 

  Amb l'objectiu de lluitar contra les elevades taxes d'atur i les precàries condicions laborals dels i les joves.

 • Ofereixen activitats a demanda

  Treballes amb joves i has detectat que tenen alguna demanda concreta d’informació? Parla amb el PIJ de referència del teu Districte.

 • Tramiten carnets 

  Als PIJ pots tramitar carnets internacionals d'estudiant (ISIC), alberguista, professor (ITIC)... 

 • Faciliten l'ús lliure, la cessió i el lloguer dels seus espais 

  Busques un espai de trobada, per estudiar, desenvolupar els teus projectes...? Sou un grup de joves, una entitat o empresa i voleu llogar un espai? Compteu amb els PIJ!

 • Treballen braç a braç amb els Punts JIP "Jove, Informa't i Participa"

  Aquests serveis municipals, adreçats a estudiants de 12 a 16 anys, es troben a una vuitantena de Centres d'Educació Secundària de Barcelona. Encara no els coneixes?

Com pots contactar amb els PIJ?

Degut a les mesures de contenció de la covid-19, l'horari d'atenció presencial dels PIJ de Barcelona pot patir modificacions.

Al llistat de PIJ per districtes, trobaràs les seves dades de contacte actualitzades, així com les seves xarxes socials.

Des de serveis centrals dels PIJ, també t'atendran telemàticament a:

 • Whatsapp: 662 333 350 (només per missatge)
   
 • A/e: infojove@bcn.cat
   
 • Facebook i Twitter dels serveis infoJOVE de Barcelona
   
 • Horari 
  De ​dl. a dj. de 10 a 14 h i de 15 a 17 h
  Dv. de 10 a 15 h