Punts infoJOVE de Barcelona

Els PIJ de Barcelona reobren amb totes les mesures per garantir la teva seguretat i la dels seus equips de professionals. Consulta els seus nous horaris (Alerta! Alguns serveis s'ofereixen només amb cita prèvia)

Disposes d'un Punt infoJOVE (PIJ) a cada districte de Barcelona.

En alguns districtes i en dies concrets, també pots parlar amb l'equip d'informació dels PIJ en altres espais (les anomenades Antenes infoJOVE).

Els PIJ són serveis juvenils on podràs trobar tota aquella informació que t'interessa mitjançant l'atenció personalitzada i gratuïta de professionals.

També hi trobaràs activitats informatives, taulers d'anuncis, materials d'autoconsulta, exposicions, ordinadors amb connexió a Internet, serveis d'assessorament...

T'esperen per resoldre els teus dubtes!

A més a més, els PIJ:

  • Són porta d'entrada a la informació juvenil. Els i les joves i les entitats que treballen amb joves, poden adreçar-se als PIJ per obtenir les respostes i recursos que busquen: cessió d'espais, col·laboracions...

  • Impulsen accions i serveis per a l'ocupació juvenil i de qualitat per lluitar contra les elevades taxes d'atur i les precàries condicions laborals dels i les joves.

  • Ofereixen activitats a demanda. Treballes amb joves i has detectat que tenen alguna demanda concreta d’informació? Parla amb el PIJ de referència del teu Districte.

  • Tramiten carnets. Als PIJ pots tramitar carnets internacionals d'estudiant (ISIC), alberguista, professor (ITIC)... 

  • Faciliten l'ús lliure, la cessió i el lloguer dels seus espais. Busques un espai de trobada, per estudiar, desenvolupar els teus projectes...? Sou un grup de joves, una entitat o empresa i voleu llogar un espai? Compteu amb els PIJ!