Punts infoJOVE de Barcelona

Els Punts infoJOVE de Barcelona t'ofereixen atenció telemàtica i presencial, amb totes les mesures de seguretat. Actualment, estan redoblant esforços per acompanyar-te i orientar-te en la tramitació de preinscripcions i beques, i amb el Club de la feina.

Disposes d'un Punt infoJOVE a cada districte de Barcelona.

En alguns districtes i en dies concrets, també pots parlar amb els seus equips d'informació en altres espais (a les anomenades Antenes infoJOVE).

Què t'ofereixen?

Els Punts infoJOVE són serveis juvenils on trobaràs tota aquella informació que t'interessa mitjançant l'atenció personalitzada i gratuïta de professionals.

Adreça'ls qualsevol dubte que tinguis sobre temes formatius o laborals, sobre habitatge, la planificació d'estades a l'estranger, salut, voluntariat, associacionisme, alternatives d'oci i lleure...

A més, també t'ofereixen activitats informatives, taulers d'anuncis, materials d'autoconsulta, exposicions, ordinadors amb connexió a Internet, serveis d'assessorament...

Els serveis infoJOVE:

 • Són porta d'entrada a la informació juvenil
   
  Els i les joves i les entitats que treballen amb joves, poden adreçar-se als Punts infoJOVE per obtenir les respostes i recursos que busquen: cessió d'espais, col·laboracions...

 • Impulsen accions i serveis per a l'ocupació juvenil i de qualitat 

  Amb l'objectiu de lluitar contra les elevades taxes d'atur i les precàries condicions laborals dels i les joves.

 • Ofereixen activitats a demanda

  Treballes amb joves i has detectat que tenen alguna demanda concreta d’informació? Parla amb el servei infoJOVE de referència del teu Districte.

 • Tramiten carnets 

  Hi pots tramitar carnets internacionals d'estudiant (ISIC), alberguista, professor (ITIC)... 

 • Faciliten l'ús lliure, la cessió i el lloguer dels seus espais 

  Busques un espai de trobada, per estudiar, desenvolupar els teus projectes...? Sou un grup de joves, una entitat o empresa i voleu llogar un espai? Compteu amb aquests serveis!

 • Ofereixen atenció a Centres d'Educació Secundària de Barcelona

  A banda d'atendre als Punts, l'equip infoJOVE és present a un centenar de centres oferint el seu servei a estudiants de Secundària, de 12 a 16 anys. 

Com pots contactar-hi?

Al llistat de Punts infoJOVE per districtes, trobaràs les seves dades de contacte actualitzades, així com les seves xarxes socials.

També t'atendran telemàticament a través dels següents canals:

 • Whatsapp: 662 333 350 (només per missatge)
   
 • A/e: infojove@bcn.cat
   
 • Facebook i Twitter dels serveis infoJOVE de Barcelona
   
 • Horari 
  De ​dl. a dj. de 10 a 14 h i de 15 a 17 h
  Dv. de 10 a 15 h