Sales d'estudi

Les Sales d’estudi de tota la ciutat estan tancades fins a nou avís com a mesura preventiva per evitar la propagació de la Covid-19. Més informació

Els i les estudiants disposeu d’un bon grapat de sales d’estudi a Barcelona, a biblioteques i universitats públiques... en les quals podeu concentrar-vos en silenci en la lectura o la preparació d’exàmens i treballs.

9 sales permanents en 9 districtes

Amb la voluntat d’ampliar l'oferta d'espais on pots estudiar, el Departament de Joventut* posa a la teva disposició 9 sales d'estudi, obertes de dilluns a dijous de 21 a 0h (excepte a l'estiu; consulta'n els horaris detallats als enllaços corresponents):

A banda de trobar un espai adequat per estudiar, a aquestes sales pots participar en Grups de conversa i d'intercanvi d'idiomes (gratuïts, amb inscripció prèvia**).

Sales de reforç obertes temporalment

El Departament amplia significativament la seva xarxa de sales i els seus horaris, arribant a oferir 28 sales a Barcelona durant els mesos d'exàmens de maig i juny i el cap de setmana previ a les PAU.

Ubicació de les sales i disponibilitat de places en temps real

[AMPLIA EL MAPA]

 

    Sala tancada

    Sala amb espais disponibles

    Sala amb una ocupació superior al 70%

    Sala amb una ocupació superior al 90%

 

 

* Les sales d’estudi gestionades pel Departament de Joventut són possibles gràcies a un conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i la col·laboració dels Districtes de la ciutat.

** Per assistir a aquestes activitats has d'inscriure't a la sala corresponent. Per contactar telefònicament amb una sala, cal trucar entre les 21h i la 0h. Per a més informació, contacta-hi a través del correu electrònic corresponent o a través de l'adreça salesdestudi@bcn.cat, per a consultes genèriques.