Sales d'estudi

Totes les sales estan obertes de dilluns a dijous de 20.30 a 22 h. A més, dues d'elles estan disponibles també els diumenges: Vapor Vell (d'11 a 14 h i de 16 a 20 h) i Sagrada Família (de 16 a 20 h). Si vols veure l'aforament de les sales en temps real, consulta aquest mapa.

Els i les estudiants disposeu d’un bon grapat de sales d’estudi a Barcelona, a biblioteques i universitats públiques... en les quals podeu concentrar-vos en silenci en la lectura o la preparació d’exàmens i treballs.

9 sales permanents en 9 districtes

Amb la voluntat d’ampliar l'oferta d'espais on pots estudiar, el Departament de Joventut* posa a la teva disposició 9 sales d'estudi:

Degut a les darreres mesures de contenció de la covid-19 decretades pel Procicat, l'horari de les sales serà el següent: 

  • Entre setmana, a partir del 10 de desembre, reobriran de dilluns a dijous de 20.30 a 22 h.
  • Els diumenges estaran disponibles dues sales: la Sala d'estudi Vapor Vell (d'11 a 14 h i de 16 a 20 h) i la Sala d'estudi Sagrada Família (de 16 a 20 h).

Per tal que puguis desplaçar-te al teu domicili tot i les restriccions de mobilitat nocturna, pots sol·licitar a la persona responsable de la sala un document acreditatiu.

Ubicació de les sales i disponibilitat de places en temps real

Un cop reobrin les sales, podràs comprovar la disponibilitat de places en temps real en aquest  mapa interactiu:

[AMPLIA EL MAPA]

 

    Sala tancada

    Sala amb espais disponibles

    Sala amb una ocupació superior al 70%

    Sala amb una ocupació superior al 90%

 

* Les sales d’estudi gestionades pel Departament de Joventut són possibles gràcies a un conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i la col·laboració dels Districtes de la ciutat.