Sales d'estudi

Del 10 de maig a l’1 de juliol, les sales d’estudi de Barcelona reforcen el seu servei ampliant els seus horaris i obrint 19 nous espais a tota la ciutat. A més, totes les sales obriran el cap de setmana previ a les PAU! Recorda que pots veure l'aforament de les sales en temps real en aquest mapa.

Els i les estudiants disposeu d’un bon grapat de sales d’estudi a Barcelona, a biblioteques i universitats públiques... en les quals podeu concentrar-vos en silenci en la lectura o la preparació d’exàmens i treballs.

9 sales permanents en 9 districtes

Amb la voluntat d’ampliar l'oferta d'espais on pots estudiar, el Departament de Joventut* posa a la teva disposició 9 sales d'estudi:

Del 10 de maig a l'1 de juliol i el cap de setmana previ a les PAU

Garantint el compliment de les mesures sanitàries, les sales reforcen el seu horari habitual coincidint amb l'època d'exàmens.

Així, actualment, les trobaràs obertes:

  • Entre setmana, de dilluns a dijous de 20.30 a 23.30 h
  • Els diumenges, a dos espais: la Sala d'estudi Vapor Vell (d'11 a 14 h i de 16 a 20 h) i la Sala d'estudi Sagrada Família (de 16 a 20 h).
  • El cap de setmana previ a les PAU (dissabte 5 i diumenge 6 de juny), les 9 sales obriran fins a les 23.30 h. Consulta'n l’horari complet, a l’enllaç corresponent.

A més, en aquest període, trobaràs que s'ha ampliat significativament l'oferta de sales d'estudi amb 19 sales més arreu de la ciutat!

Fes clic als enllaços per consultar-ne els horaris i les ubicacions:

Ubicació de les sales i disponibilitat de places en temps real

Un cop reobrin les sales, podràs comprovar la disponibilitat de places en temps real en aquest  mapa interactiu:

[AMPLIA EL MAPA]

 

    Sala tancada

    Sala amb espais disponibles

    Sala amb una ocupació superior al 70%

    Sala amb una ocupació superior al 90%

 

* Les sales d’estudi gestionades pel Departament de Joventut són possibles gràcies a un conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i la col·laboració dels Districtes de la ciutat.