Sales d'estudi

El 29 de juny, les 9 Sales d’estudi permanents a Barcelona reobren amb un aforament limitat al 50% i nous horaris (tot reforçant el servei el cap de setmana previ a les PAU). Més informació

Els i les estudiants disposeu d’un bon grapat de sales d’estudi a Barcelona, a biblioteques i universitats públiques... en les quals podeu concentrar-vos en silenci en la lectura o la preparació d’exàmens i treballs.

9 sales permanents en 9 districtes

Amb la voluntat d’ampliar l'oferta d'espais on pots estudiar, el Departament de Joventut* posa a la teva disposició 9 sales d'estudi:

Desprès del confinament degut a la covid-19, les 9 sales han reobert ampliant el seu horari de dilluns a dijous de 20.30 a 23.30 h.

A més, com a reforç per a la preparació de les PAU, també estaran operatives el cap de setmana del 4 i 5 de juliol, amb el següent horari: el dissabte 4 de juliol de 16 a 23.30 h, i el diumenge 5 de juliol d’11 a 14 h i de 16 a 23.30 h.

A aquests horaris d'obertura se suma que les sales Vapor Vell i Sagrada Família obriran també tots els caps de setmana: els dissabtes de 16 a 20 h, i els diumenges d'11 a 14 h i de 16 a 20 h.

En el cas de la sala de la Sagrada Família, aquesta ampliació d'horari es fa de manera excepcional per tal de donar resposta a la demanda d'espais d'estudi, ja que habitualment està oberta només els diumenges a la tarda.  

Ubicació de les sales i disponibilitat de places en temps real

Per mantenir les mesures de seguretat, les sales obren amb un aforament limitat al 50%.

Pots comprovar la disponibilitat de places en temps real en el mapa interactiu de sales:

[AMPLIA EL MAPA]

 

    Sala tancada

    Sala amb espais disponibles

    Sala amb una ocupació superior al 70%

    Sala amb una ocupació superior al 90%

 

* Les sales d’estudi gestionades pel Departament de Joventut són possibles gràcies a un conveni amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i la col·laboració dels Districtes de la ciutat.