Serveis per a joves

Si ets jove i necessites orientar els teus estudis, si busques feina i no saps per on començar, si vols enfortir les teves habilitats personals i socials, si vols compartir pis o si vols un espai on estudiar a la nit... consulta el catàleg de programes i serveis del Departament de Joventut.

Apunta't a les accions més adequades a les teves necessitats:

El CIAJ és un espai juvenil amb més de 30 anys d'història que actualment acull el Punt infoJOVE Paral·lel, serveis d'assessorament per a joves i un punt "Aquí t'escoltem". 

Punts infoJOVE de Barcelona PIJ

A banda d'atendre les teves consultes, els PIJ t'ofereixen activitats informatives, cita amb serveis d'assessoria i acompanyament, recursos d'àmbit laboral, espais d'ús lliure, tramitació de carnets per viatjar...

 Centro de asesoramiento académico para jóvenes (CAAJ)

A través de l'atenció individual i personalitzada per part d'un/a professional, al CAAJ pots trobar resposta a aquelles preguntes i preocupacions que tinguis en relació a itineraris acadèmics.

Assessories juvenils del Departament de Joventut

Parla amb especialistes en temes acadèmics, associatius i laborals, en emprenedoria juvenil, habitatge compartit i planificació d'estades a l'estranger.

Sales d’estudi nocturnes de Barcelona

De dilluns a divendres de 21 a 1h, són el teu espai on estudiar a la nit. A més, a les sales també pots participar en grups de conversa i intercanvi d’idiomes.

Punts JIP - “Jove, Informa’t i Participa”

Els trobaràs al teu institut. El seu objectiu és apropar-te tota la informació del teu interès i fomentar la participació i l'associacionisme juvenil.

Aquí t'escoltem!

Servei per a joves de 12 a 20 anys, que et proporciona eines i recursos per enfortir les teves habilitats personals i socials, i fomentar el teu creixement personal.

Altres equipaments - Espai d'Adolescents Jovecardi

Gaudeix d'activitats específiques per a nois i noies a espais per a adolescents, a Centres cívics i Casals de barri, i a altres indrets de la ciutat.