Serveis per a joves

Si ets jove i necessites orientar els teus estudis, si busques feina i no saps per on començar, si vols enfortir les teves habilitats personals i socials, si vols compartir pis o si vols un espai on estudiar a la nit... consulta el catàleg de programes i serveis del Departament de Joventut.

Apunta't a les accions més adequades a les teves necessitats:

El CIAJ és un espai juvenil amb més de 30 anys d'història que atén els i les joves de tota la ciutat, i acull serveis d'assessorament i un punt "Aquí t'escoltem". 

Tot un equip de professionals són ben a prop teu per resoldre dubtes i oferir-te l'orientació que busques a:

A través de l'atenció individual i personalitzada per part d'un/a professional, al CAAJ pots trobar resposta a aquelles preguntes i preocupacions que tinguis en relació a itineraris acadèmics.

Servei municipal que posa al teu abast espais adequats per estudiar en horari nocturn i ofereix la possibilitat de participar en activitats relacionades amb l’aprenentatge d’idiomes, la formació i la cultura.

Servei per a joves de 12 a 20 anys, que et proporciona eines i recursos per enfortir les teves habilitats personals i socials, i fomentar el teu creixement personal.

Gaudeix d'activitats específiques per a nois i noies a espais per a adolescents, a Centres cívics i Casals de barri, i a altres indrets de la ciutat.

Can Girona Esplanada de jocs

Si us interessa reservar un terreny en plena natura ben a prop de Barcelona, per fer excursions amb la vostra associació, sortides, colònies, campaments, tancades de caps i monitores... compteu amb aquest espai!

Programa que vol incentivar el retorn a Barcelona amb les millors condicions dels i les joves que van emigrar a l’estranger, oferint-los serveis de mediació laboral i d’acompanyament integral durant el seu procés de recol·locació.