Xarxa Jove - Recursos i bones pràctiques

Espai destinat a professionals de Joventut que busquen millorar de forma contínua la seva manera de treballar a partir de l'intercanvi d'informació, la formació i la coordinació.

Si treballes amb i per a adolescents i joves, de ben segur t'interessarà visitar també l'apartat "Realitat juvenil", on trobaràs un recull de dades i reflexions que aporten l'Enquesta de joves de Barcelona i el PRISMA - Observatori de la Joventut.

COCO Jove

Jornada que promou la compartició de coneixement, bones pràctiques i experiències rellevants en l'àmbit de la Joventut de Barcelona. Impulsada conjuntament amb l'Associació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut i el Departament de Planificació i Processos de l'Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI.

Diàlegs ATE

Trobades entre professionals que treballen en l’àmbit socioeducatiu amb joves i adolescents. Organitzades pel servei "Aquí t’escoltem", ofereixen un espai d’aprenentatge i formació on posar en comú experiències i debatre sobre la pròpia pràctica professional.

Aquesta guia per a la prevenció, detecció i acompanyament d'adolescents i joves en règim d'aïllament és un remei dirigit a tots els i les professionals que treballen amb adolescents i joves amb la finalitat d'esdevenir una eina de consulta i orientació específica pel que fa a situacions solitàries o socials.