10 raons per apuntar-te a l'In-forma't

Formació. No trobes el camí per avançar cap al teu futur acadèmic i professional? No busquis més: el tens davant dels nassos, amb l'In-forma't!

L’In-forma’t, la completa campanya d’activitats que t’ajuden en la teva tria d’estudis i objectius professionals, ja porta uns dies en marxa.

Si encara no has fet un cop d’ull al seu programa, totalment gratuït, no tardis en fer-ho i inscriure’t-hi, doncs les places es van exhaurint…

Per què t’interessa el que t’ofereix l’In-forma’t?

1. Perquè t’estalviaràs de pagar entrada i fer cua, i trobaràs allò que busques.

2. Perquè persones expertes en orientació acadèmica atendran les teves preguntes sense més interès que el teu propi benefici.

3. Perquè, si et persegueixen les pors pensant en quin camí seguir, esbrinaràs quines són les teves motivacions i aptituds reals, de manera divertida i guiada.

4. Perquè, si has acabat els teus estudis obligatoris, i tu i la teva família us trobeu perduts en un mar de dubtes, rebreu el suport d’un magnífic equip d’assessores acadèmiques i de psicòlogues especialitzades en adolescents.

5. Perquè parlaràs directament sobre tot allò que t’inquieta amb personal docent que, en el seu dia a dia, imparteix batxillerat, cicles formatius, graus universitaris o formacions no reglades.

6. Perquè conversaràs de manera informal amb joves com tu que estan cursant allò que vols estudiar i t’explicaran ben bé (i des de la seva pròpia experiència) en què consisteixen els estudis que t’interessen.

7. Perquè, visitant empreses i entitats, descobriràs les sortides professionals que t’agraden i què et cal estudiar per arribar al teu lloc de feina desitjat.

8. Perquè les activitats estan organitzades amb el segell de qualitat dels teus serveis d’informació juvenil de referència: el Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves, els Punts infoJOVE i els Punts JIP.

9. Perquè, en aquest moment en què has de prendre decisions, l’In-forma’t ampliarà tota la informació sobre opcions d’estudis que rebis al teu centre educatiu o a fires d’àmbit acadèmic.

10. Perquè l’In-forma’t té 12 anys de trajectòria donant suport a mida a milers de joves… i no perd embranzida!

Et sumes a l’In-forma’t?