79 Centres d'Educació Secundària compten amb un Punt JIP per al seu alumnat

Joves. Les dinamitzadores d'aquest servei adreçat a joves de 12 a 16 anys tornen un curs més al teu institut! Fes un cop d'ull a les activitats que estan preparant i no dubtis en consultar-los els teus dubtes!

 

Amb el nou curs, els Punts JIP (“Jove, Informa’t i Participa”) tornen a oferir el seu servei a Centres d’Educació Secundària de tot Barcelona.

A partir d’aquest mes d’octubre, els JIP seran presents a 79 centres, d’entre els quals s’incorporen com a novetat els instituts Verdaguer a Ciutat Vella, El Til·ler a Sant Andreu, i Maria Espinalt a Sant Martí.

Totes les respostes, al teu Institut!

Els Punts JIP són un servei d’informació i dinamització juvenil adreçats a l’alumnat de 12 a 16 anys, amb l’objectiu d’apropar-vos tota la informació que pugui ser del vostre interès.

Així, en el darrer curs, els Punts JIP van realitzar 281 atencions a l’aula i us van respondre a 14.183 consultes, destacant les referents al Lleure, la Salut, l’Esport i l’Educació.

A més, els JIP treballen per fomentar la participació i l’associacionisme entre els i les joves.​

Amb 665 activitats dinamitzades durant l’anterior curs, aquest nou primer trimestre, els JIP es preparen per oferir-vos (en col·laboració amb els centres i l’alumnat):

Formacions sobre les funcions i els drets i deures dels delegats/ades, durant el mes d’octubre.

— Activitats per donar-vos suport si us presenteu a les Eleccions al Consell Escolar,al novembre.

—  Tallers per commemorar el Dia Mundial per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones (el 25 de novembre) o el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida (1 de desembre).