Amb el teu Punt JIP, participa a activitats d'estiu per a adolescents!

Adolescència. Parkour, danses urbanes, videojocs, art urbà, “escape rooms", jocs de rol... de tot i més! Si tens de 12 a 16 anys, apunta't ja a activitats gratuïtes que tindran lloc de finals de juny a mitjans de juliol.

Tens entre 12 i 16 anys, i no saps què faràs quan acabis el curs?

Avorrir-te a casa? Ni parlar-ne!

Del 25 de juny al 12 de juliol, els Punts JIP (“Jove, Informa’t i Participa”) t’ofereixen tot de propostes perquè gaudeixis de l’estiu.

L’oci i l’esport hi tindran un pes destacat amb partits de bàsquet, jocs de taula i videojocs; tasts de bàdminton, castells i circ; rutes amb Pokémon Go, capoeira i parkour, vòlei, danses urbanes, un torneig de ping pong… i fins hi tot una festa de l’aigua!

La cultura també serà present en cinefòrums, tallers d’art-teràpia, fotografia i art urbà, cuina i estampació de samarretes i plantilles… i espais per parlar de trap i els videoclips que més t’agraden.

Les propostes, a més, inclouen tallers on repassar en grup les assignatures que “t’han quedat”, on aprendre a ser “youtuber”, a cuidar d’un hort urbà o fer batuts naturals…

I no s’acaba aquí: algunes activitats et permetran cuidar-te emocionalment fent-te reflexionar entorn la sexoafectivitat, les identitats i les orientacions, posant-te a prova en “escape rooms” i jocs de rol, practicant defensa personal (per a noies)…

Corre a apuntar-t’hi!

Les activitats i trobades que han organitzat els Punts JIP són ben variades, i, totes elles, gratuïtes. Apunta’t a tantes com vulguis, es realitzin o no al teu districte de residència!

Si vols participar en alguna activitat completa aquest formulari d’inscripció i envia’l a l’adreça jip@bcn.cat. Rebràs la confirmació d’inscripció al correu de contacte que hagis indicat.

Per a més detalls, apropa’t a l’equip del Punt JIP del teu Institut o centre educatiu, i t’explicaran en detall què han preparat per a tu i per a la teva colla.

Si no trobes el que busques, demana’ls-ho i ho tindran en compte per a futures programacions.

Agraïments de l’organització

Els Punts JIP volen posar en valor el suport que han rebut per part dels Districtes de Barcelona i dels equips dels següents serveis coorganitzadors:

No es vol deixar de mencionar, també, la valuosa col·laboració dels següents equipaments i entitats:

  • Centre LGTBI de Barcelona
  • Ateneu de Fabricació Les Corts
  • Biblioteques Can Fabra i Montserrat Abelló
  • Calàbria 66
  • Casals de barri La Llacuna i La Cosa Nostra
  • Centre d’Art Contemporani Piramidón
  • Centres Cívics Besòs, Can Castelló, Can Felipa, Casa Elizalde, Fort Pienc i Urgell
  • Colla castellera Esquerdats de l’Eixample
  • Hort El Tros d’en Marcel·lí
  • IES Joan Brossa i Montserrat