Beques d'estudis postobligatoris per al curs 2018-2019

Formació. Aprofita els ajuts per estudiar batxillerat, FP o un grau universitari! Te n'informen professionals de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca, i del Centre d'Assessorament Acadèmic per a Joves.

 

El dimarts 18 de setembre, el Punt infoJOVE Sant Andreu (c. Garcilaso, 103) acull la sessió informativa “Beques d’estudis postobligatoris per al curs 2018-2019”.

L’activitat estarà a càrrec de professionals de l’AGAUR – Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca i del CAAJ – Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves. Constarà de dues parts diferenciades:

— De 17.30 a 19h. Beques d’estudis universitaris
— De 19 a 20h. Beques d’estudis no universitaris (batxillerat i cicles formatius)

Pots reservar la teva plaça emplenant el formulari d’inscripció… prepara’t per sol·licitar beques que t’ajudaran a seguir amb bon peu el teu camí acadèmic!

Per a més informació sobre la xerrada, no dubtis en trucar al PIJ Sant Andreu (Tel. 932 562 959) o enviar-los un correu (A/e: pijgarcilaso@bcn.cat).

I recorda que, fins als 35 anys, pots rebre assessorament acadèmic gratuït al CAAJ i a Punts infoJOVE de Barcelona. Contacta’ls i no et quedis amb cap pregunta, no només sobre convocatòries de beques, sinó també sobre les teves opcions d’estudis; les proves d’accés; els processos de preinscripció, matrícula o homologació de títols; les sortides professionals vinculades a cada estudi; les notes de tall…