Beques per a estudis post-obligatoris (2019-2020), informa-te'n!

Formació. Estudiar i estalviar diners és possible, només cal assabentar-se de com fer-ho. El PIJ Sant Andreu acull una xerrada en que es posarà a l'abast tota la informació sobre beques i com tramitar-les.

Quan estudiem sempre sentim a parlar de les beques, però mai ens aclarim ben bé de quines hi ha, si les podem demanar o no, si complim els requisits, on se’n pot trobar informació i un llarg etcètera.

Per aquest motiu, el Punt infoJOVE Sant Andreu proposa una xerrada informativa per a joves que estan estudiant o començaran a fer-ho.

Durant l’activitat, professionals de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) i el Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) informaran sobre les beques que es poden aprofitar el curs 2019-2020 en l’àmbit d’estudis post-obligatoris: batxillerat, cicles formatius i graus universitaris.

També podreu resoldre dubtes i assabentar-vos de com ampliar la informació a través d’assessories acadèmiques personalitzades.

La xerrada tindrà lloc a l’ Espai Jove Garcilaso i constarà de dues parts:

  • A partir de les 17.30h – Beques per a estudis universitaris. A càrrec de l’AGAUR
  • A partir de les 19h – Beques per a estudis no universitaris. A càrrec del CEB

L’entrada és gratuïta, amb inscripció prèvia enviant un missatge a pijsantandreu@bcn.cat.

Tens més dubtes sobre temes acadèmics?

Als PIJ Sant Andreu i a la resta de Punts infoJOVE de Barcelona pots informar-te a nivell general sobre tot allò relacionat amb el món acadèmic: opcions d’estudis (batxillerat, cicles formatius, graus i altres estudis universitaris, programes de formació i inserció…), les seves característiques, les vies d’accés, els centres que els imparteixen…

A més, si necessites que un/a expert/a t’aconselli i t’assessori sobre temes més concrets, pots consultar a especialistes en matèria acadèmica que t’assessoraran sobre els plans d’estudis, les proves d’accés, les convocatòries de beques, les sortides professionals, els processos de preinscripció, matrícula o homologació de títols, les notes de tall…

Els trobaràs demanant cita prèvia als propis PIJ i, sense cita, al CAAJ – Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves.