Coneixeu el terreny d'acampada de Can Girona?

Lleure. Si us interessa reservar un terreny en plena natura, ben a prop de Barcelona, per fer excursions amb la vostra associació, sortides, colònies, campaments, tancades de caps i monitores... compteu amb aquesta parcel·la gestionada pel CRAJ.

Formeu part d’una entitat juvenil i voleu fer una sortida a la natura? No sabeu exactament on anar? El terreny d’acampada de Can Girona és per a vosaltres!

Es tracta d’un terreny gestionat pel CRAJ, el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona, situat al Vallès Oriental, molt a prop de la ciutat: a mitja hora en cotxe o una hora en transport públic.

Amb extenses esplanades de joc, té capacitat per acollir un màxim de 100 persones en 3 zones d’acampada diferenciades (una de 20 persones i dues de 40).

Disposa de lavabos, dutxes, electricitat i una cuina equipada amb dos fogons, nevera i microones. També té un espai d’emmagatzematge, taules i bancs.

I no només això! Can Girona pretén ser un terreny referent en sostenibilitat i ecologisme. Per aquest motiu es va idear un Decàleg sostenible, que dona algunes pautes per ajudar a fer les estades més sostenibles.

A més, ara s’hi fa compostatge amb els residus orgànics de les acampades. En aquest sentit, també us poden interessar els següents recursos per ajudar a fomentar la sostenibilitat en l’ús d’aquest o altres terrenys d’acampada:

Tot això en un entorn de natura i harmonia a tocar de la Serra de Marina, amb excursions interessants com la dels dolmens i antigues fonts naturals o la del Turó de Galzeran.

A quin preu? Doncs per 4’47€ per nit i persona!

Reserveu ja el terreny:

Bona acampada!