Cubiks i Ernest Bombí y los corazones es fan amb els premis del públic del Festival Brot 2018

07/05/2018 - 10:53

Cultura. Els dos grups han estat finalistes de la 8a edició d'aquest certamen musical de bandes novelles, juntament amb Aldarull, Blue Joy, Overload, Vespa, Dirty Mannequin, Fur, Fusion Inbassion, Breaking The Reality, Beals The Band i Iglú.

Divendres 4 de maig es va celebrar la final de la categoria “Embrió” del Festival Brot al Centre Cultural Albareda. En aquesta secció dedicada als i les músics més joves, hi van participar 6 grups: Aldarull, Blue Joy, Overload, Vespa, Cubiks i Dirty Mannequin.

Mira vídeos de les seves actuacions!

Durant més de tres hores, les diferents bandes van fer gaudir al públic assistent tant de versions pròpies com de covers i van demostrar la seva vàlua sobre l’escenari. L’energia, una fantàstica posada en escena, la connexió amb el públic i un nivell molt alt, van ser els protagonistes de la nit.

Finalment, la banda Cubiks va guanyar el premi del públic, dotat de 150€.

Com a novetat d’aquest any, el 750€ del premi del jurat es repartiran de forma igualitària entre tots els grups finalistes. A més a més, totes les bandes obtindran un vídeo editat d’una de les cançons interpretades a la final.

L’endemà, dissabte 5 de maig, es va poder gaudir de la gran final del Brot a l’Espai Jove La Fontana, gràcies als fantàstics directes dels grups finalistes en la categoria general: Fur, Ernest Bombí y los corazones, Iglú, Fusion Inbassion, Breaking the reality i Beals the band.

Les 6 bandes van omplir la sala de concerts d’una gran varietat d’estils musicals que anaven des del pop, el rock i el funky, passant pel hardcore i el punk i que van aconseguir fer vibrar als i les assistents.

La qualitat musical i un públic molt entregat van ser els protagonistes de la final de la 8a edició del Brot.

La banda Ernest Bombí y los corazones van ser els guanyadors dels 300 € del premi del públic, en una votació en la qual van participar més de 200 assistents.

De la mateixa manera que en la categoria “Embrió”, en aquesta edició, els 1.800 € del premi del jurat es repartiran de forma igualitària entre tots els finalistes i tots ells rebran un vídeo amb la filmació i edició d’una de les cançons interpretades a la final.

A més, els finalistes del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors.

Després de sis semifinals, una final i gairebé trenta concerts, el Brot s’acomiada fins a la pròxima edició.

L’organització dóna l’enhorabona i les gràcies a tots els grups participants, als que han assistit als concerts i a tots els que d’una manera o altra han seguit i donat suport el festival.

Aprofita també per felicitar la Lia Gisela Callisaya, guanyadora del concurs “Sóc Brot”, que s’enduu un val per a la botiga Surco.

Que no pari la música!