Dasa i RedFall Haze, escollides per participar a La Mercè i a la Lali Jove

Cultura. Entre d'altres premis, les bandes finalistes del Brot tenen la possibilitat d'actuar en escenaris musicals de referència a la ciutat. Coneix les dues bandes que actuaran a la Festa major i a la la Festa major d'hivern de Barcelona!

Entre d’altres premis, les bandes finalistes del Brot 2019, el festival de música jove de Barcelona, tenen la possibilitat d’actuar en escenaris musicals de referència a la ciutat.

Així, els Overload, en ser finalistes de la seva categoria més jove aquest 2019, van poder encetar el Primavera als Barris el passat 2 de maig. En anys anteriors, ICE Crime (al 2016), Ominira (al 2017) i FUR (al 2018) també van poder actuar a les festes de La Mercè o a la Lali Jove, en el cas de Beals The Band (2018).

Avui s’ha fet públic els grups que formaran part de les properes edicions de les festes majors més esperades pels barcelonins i barcelonines.

Després de valorar les seves actuacions i destacar el bon nivell musical de totes les bandes participants, l’organització de La Mercè i de la Lali Jove s’ha decantat per propostes que encaixen amb els i les artistes amb qui compartiran cartell:

  • Dasa, la primera solista en arribar a la final del Brot, ha estat la seleccionada per sumar-se a la programació de La Mercè! Tot un luxe per a aquesta jove i per a aquells/es què la podreu descobrir en directe al setembre!
  • Per ser “una banda compacta amb una veu molt potent i un desenvolupament artístic altament qualitatiu”, RedFall Haze va ser escollida com a finalista del Brot 2019. Gràcies a això, podrà pujar a l’escenari de la Lali Jove, que tindrà lloc el mes de febrer.

Escolta l’experiència de grups que ja han gaudit d’aquesta oportunitat!

Parlem amb Fur, finalistes del Festival Brot 2018

  • L’any 2018, van formar part del cartell de concerts de la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona. Descobreix aquesta jove banda de dancepop, de la mà de tres dels seus membres: Álex Murga, Dany Valcárcel i Néstor Navalón!

Parlem amb Beals The Band, finalistes del Festival Brot 2018

  • Van pujar a l’escenari de La Mercè 2018. Coneix una mica més aquesta jove banda amb clares influències del reggae jamaicà i tocs electrònics a través de dos dels seus membres: Jaume Aguadé i Jan Cardeña.