DISSENYADORS/ES, s'obre el 3r Concurs de cartells de Festivals per a joves!

18/10/2018 - 14:26

Joves. Joventut cerca artistes d'entre 16 i 35 anys que, amb els seus dissenys, ajudin a difondre els propers Brot i Barcelona VisualSound, dos festivals que el Departament organitza en col·laboració amb diferents equipaments de la ciutat.

 

Per tercer any consecutiu, el Departament de Joventut obre el concurs de cartells per als festivals que promou i/o organitza, en col·laboració amb equipaments de diferents Districtes de Barcelona.

Consulteu les bases del concurs amb deteniment.

El certamen busca enguany els dissenys més potents que donin a conèixer el:

— El 9è Festival Brot, un espai d’exhibició i plataforma de promoció per a gent jove artista i creadora en l’àmbit musical.

— El 16è Festival Barcelona VisualSound, el qual combina competicions i activitats gratuïtes, lúdiques i divulgatives, relacionades amb diferents àrees de la creació artística audiovisual.

El treballs seleccionats com a guanyadors rebran un premi de 1.125€ per a cada
proposta i s’utilitzaran per il·lustrar diferents elements de difusió de cadascun dels
festivals.

El nom dels seus autors/es es faran públics tan aviat es conegui la resolució del jurat en aquest mateix web, al Twitter i a l’Instagram de Joventut.

Criteris de participació en el concurs

Oberta del 19 d’octubre al 9 de novembre del 2018, la convocatòria s’adreça a artistes de 16 a 35 anys.

A través d’aquest formulari en línia -i seguint els criteris establerts a les bases del concurs– podràs presentar un màxim de dues obres dedicades a cadascun dels
festivals.

Si ets menor d’edat, també hauràs d’afegir, degudament signada, l’autorització paterna, materna o del teu tutor/a legal.

Com indica el document, necessitaràs descarregar-te el logotip del Barcelona VisualSound, si vols presentar un cartell per aquest festival.

Pots crear els dissenys amb temàtica lliure i en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors.

Es valorarà, però, que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se a la particularitat de cadascun dels Festivals (música, creació audiovisual), i que el disseny tingui present la perspectiva de gènere i de diversitat social i cultural.

La participació pot ser individual o col·lectiva. Si decideixes presentar-te en grup, a l’hora d’inscriure-us-hi haureu d’incloure el Document de nomenament de representant únic del col·lectiu.

Si teniu qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a cartellsjoventut@bcn.cat.