Edició conjunta de BizBarcelona i el Saló de l’Ocupació

01/08/2020 - 10:26

Ocupació. Se celebraran del 21 al 23 de setembre al palau 8 de Fira de Barcelona a Montjuïc.

Del 21 al 23 de setembre, el palau 8 de Fira de Barcelona a Montjuïc serà el punt de trobada per a les persones interessades en l’emprenedoria i les oportunitats de treball. Per primera vegada se celebraran conjuntament BizBarcelona i el Saló de l’Ocupació, amb format presencial, seguint totes les mesures de seguretat i prevenció imprescindibles i amb un ampli ventall d’iniciatives en línia.

La doble trobada representarà la represa de l’activitat firal a la ciutat i té l’objectiu clar d’impulsar l’activitat econòmica i adaptar els negocis, el mercat laboral i el talent al nou escenari que ha sorgit amb la pandèmia.

Tots dos esdeveniments mantenen els enfocaments i el programa d’activitats propis, però conflueixen en les eines, els recursos, l’orientació i les propostes formatives d’utilitat per a persones emprenedores, autònomes, les pimes, les empreses emergents i tothom qui cerqui feina, un canvi professional o treballar per compte propi.

Hi haurà una amplia oferta en línia, que estendrà l’impacte dels salons més enllà de les dates de programació:

  • Difusió de les principals conferències per reproducció en continu
  • Assessorament en línia
  • Càpsules formatives, seminaris web i activitats a través de la xarxa

Juntament amb BizBarcelona i el Saló de l’Ocupació, se celebrarà la Fira d’Ocupació di-Capacitat i Talent “Sí, i millor”, que estava prevista per al mes de març. Organitzada per la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), té l’objectiu de facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat.