Educació econòmica: una eina important en la lluita contra les desigualtats

Economia. En el marc de la Smart City Week, coneix l'EdEc Barcelona, un programa que dota els i les participants de coneixements i habilitats per fer una millor gestió dels seus recursos econòmics.

Els problemes econòmics i les dificultats per cobrir necessitats bàsiques afecten a moltes persones (sobretot a les més vulnerables) i l’educació econòmica pot ser una eina important en la lluita per combatre les desigualtats en un entorn en canvi constant.

Amb el taller EdEc Barcelona, podràs conèixer d’una forma pràctica el programa d’educació econòmica posat en marxa l’any 2018 per l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona als barris de l’Eix Besòs i la Barceloneta.

Apunta-t’hi i fes un tastet del curs bàsic d’educació econòmica que facilita aquest programa amb l’objectiu d’empoderar les persones en la gestió de la seva economia personal i familiar!

Per a més informació sobre el programa, mira aquí testimonis en vídeo de participants de la formació presencial completa.

El taller tindrà lloc el divendres 15 de novembre, d’11 a 13h, a l’Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gracia, 190-192).

Per assistir-hi és necessari inscriure’s prèviament mitjançant el formulari en línia.

 

Una activitat inclosa en la #smartcityweek

De l’11 al 17 de novembre, la Smart City Week esdevindrà un espai de reflexió i diàleg sobre el model de ciutat que volem, amb participació d’agents públics i privats i la col·laboració amb institucions docents i entitats veïnals de Barcelona.

La iniciativa vol aprofitar plenament les oportunitats que ens ofereixen els avenços tecnològics per aconseguir ciutats més sostenibles, justes i inclusives, compartint el compromís de l’Ajuntament de Barcelona amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. 

Fes un cop d’ull al programa complet aquí.