Educació emocional, gènere i sexualitats

Salut emocional. El 12 de desembre, els i les professionals que treballen amb joves estan convidades a participar en una nova edició de la trobada "Diàlegs ATE" en què es reflexionarà sobre la prevenció de les violències a l'adolescència.

 

Dimecres 12 de desembre torna una nova proposta de Diàlegs ATE, l’espai de trobada per a professionals de l’àmbit socioeducatiu que treballa amb adolescents i joves.

En la seva 3a edició, l’activitat se celebrarà al Casal de Joves Les Corts (c. Dolors Masferrer, 33-35) al voltant d’importants qüestions:

“Com podem construir models relacionals diversos i lliures de sexisme? Quines eines de treball podem utilitzar amb adolescents i joves per a la prevenció de les violències de gènere? Tenim prou en compte el factor emocional?”.

Programa de la trobada

Durant la jornada es donaran a conèixer experiències que ja s’estan duent a terme en prevenció de les violències a l’adolescència i es compartirà una anàlisi de la problemàtica per, a partir de la revisió personal i la reflexió col·lectiva, arribar a possibles estratègies d’intervenció.

Amb inscripció prèvia*, els i les professionals seran benvingudes a participar en el següent programa:

[9.45 h] Recepció de participants

[10-11.10 h] Presentació  i experiències circulars amb el grup Parlem Clar de l’Espai Jove GarcilasoMinyons Escoltes i Guies de Catalunya, Monogràfic d’Educació emocional i l’Assemblea de Dones de Dominiques de l’Ensenyament

[11.10-11.40 h] Pausa i esmorzar

[11.40-13.40 h] L’educació emocional en la prevenció de les violències de gènere a càrrec de la cooperativa d’acció comunitària i feminista Candela

Per a més informació

Si teniu dubtes sobre l’acte, no dubteu en contactar amb les organitzadores: l’Aquí t’escoltem!, el servei d’escolta i acompanyament que proporciona a joves de 12 a 20 anys eines i recursos per enfortir les seves habilitats personals i socials, i fomentar el seu creixement personal.

Les podeu contactar a través del correu electrònic saif@bcn.cat i el telèfon 932 563 560.

* Preinscripcions fins el dia 4 de desembre. A partir del 5 de desembre, es contactarà amb les persones preinscrites per confirmar-los la reserva de plaça.