El concurs de cartells de Festivals per a joves rep més de 70 propostes

06/11/2017 - 12:04

Cultura. Un jurat format per professionals i joves escollirà els dissenys guanyadors, que s'anunciaran els propers dies en aquest mateix web.

73 han estat les propostes presentades al concurs de cartells que convoca el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona (24 més que en l’anterior edició!).

El certamen, obert a joves de 16 a 35 anys, ha rebut enguany 26 dissenys dedicats al Brot, 22 al Rough Diamonds i 25 al Barcelona VisualSound.

En breu, s’anunciarà a través d’aquesta pàgina els cartells guanyadors que seran premiats amb 750€ i tindran la finalitat de difondre els diferents Festivals per a joves promoguts pel Departament de Joventut.

El jurat a càrrec de la decisió estarà format per:

— Carmen Andrés Añón, regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran
— Alícia Aguilera Martínez, cap del Departament de Joventut
— Maribel Del Moral Hidalgo, cap del Departament de Comunicació de l’Àrea de Drets Socials
— Oscar Perales Armengol, dissenyador gràfic
 Ana Luisa Serralha Manaia Dos Santos, Oriol Nieto To i Carolina Marcos Pin; membres de l’organització del tres festivals
— Marta Iñiguez Lamiel, François Pagès Gaulier i Ismael Marhoum Nagati; joves referents dels tres festivals

El concurs de cartells es desenvolupa des de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran amb la col·laboració dels diferents equipaments organitzadors dels Districtes de la ciutat de Barcelona. Per a més informació consulta’n les bases completes aquí.