Els divendres, assessora't sobre temes d'habitatge a l'Oficina Jove de Calàbria

13/06/2017 - 16:58

Habitatge. El servei d'assessoria en Habitatge per a joves atén des d'equipaments juvenils del Raval i la Vila de Gràcia, i ara també ho farà a la Nova Esquerra de l'Eixample.

“Trobar pis o habitació és complicat, però no impossible!”. Amb aquestes paraules ens animava en la nostra recerca l’actual responsable de l’Assessoria d’Habitatge compartit del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

No coneixes aquest servei dirigit a joves d’entre 18 i 35 anys?

Ara és un bon moment per descobrir-lo, doncs a partir del juny del 2017 s’oferirà també a  l’Oficina Jove de Calàbria (a la Nova Esquerra de l’Eixample).

Serà amb cita prèvia tots els divendres de 10.30 a 13.30 h, sumant-se a les atencions que ja es realitzen de 17 a 20 h els dimarts al Punt d’Informació Juvenil Gràcia, i els dijous al CIAJ – Centre d’Informació i Assessorament per a Joves.

Demana un assessorament…

…si busques o ofereixes una habitació.

…si et cal orientació sobre drets i deures pel que fa al lloguer d’habitatge: si no entens el contracte de lloguer o necessites resoldre conflictes entre companys de pis o amb el propietari/ària, vols negociar el preu del lloguer

…si vols una primera informació sobre ajudes a l’habitatge o l’accés a Habitatges de Protecció Oficial.

…si necessites consell sobre estalvi energètic i la contractació de serveis de subministrament, o tens dubtes sobre factures de llum i gas.

…si vols conèixer alternatives d’accés a l’habitatge: cooperatives, cessió d’ús, masoveria urbana…

…si vols crear una Unitat de Convivència, és a dir, si vols contactar amb altres demandants d’habitació per compartir conjuntament un pis, amb més d’un arrendatari.