Els FUR i els Beals The Band, finalistes del Brot, actuaran a La Mercè i a la Lali Jove

23/05/2018 - 11:59

Cultura. Ambdós grups han estat escollits per donar a conèixer les seves propostes musicals davant del públic barceloní. Si encara no n'has sentit a parlar, ja tardes!

 

Els Fur i els Beals The Band, finalistes de la 8a edició del Festival Brot, pujaran a l’escenari de La Mercè i de la Lali Jove respectivament.

Un dels premis del Brot és facilitar als grups que arriben a les finals del certamen que puguin participar en espais musicals de la ciutat. Amb aquesta iniciativa es pretén donar impuls als nous talents de Barcelona, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer.

Enguany, després de valorar les seves actuacions i destacar el bon nivell musical de totes les bandes, els organitzadors de La Mercè i de la Lali Jove s’han decantat per propostes musicals que encaixen amb els artistes amb els quals compartiran cartell.

Així, per una banda, els Fur, amb un estil amb influències del reggae jamaicà i tocs electrònics, actuaran a La Mercè 2018, que tindrà lloc al mes de setembre.

És el tercer any consecutiu que un grup del Brot participa en la festa major de Barcelona, consolidant-se així el lligam entre el festival i La Mercè, com a plataforma de grups emergents de la ciutat (al 2016 van ser els ICE Crime i el 2017 els Ominira amb els seus insòlits sons).

D’altra banda, els Beals The Band, amb el seu ritme neo-funk, pop, disco i electrònic, tocaran a la Lali Jove 2019, la festa major juvenil i associativa de Barcelona, que se celebrarà en el marc de les festes de Santa Eulàlia.