Els i les adolescents del Poble-sec presenten el cicle "EnCIRCant 12@16"

Oci. El 21 d'abril, l'Espai 12@16 enceta un cicle de circ que tindrà lloc cada 3r dissabte de mes a la Plaça de las Navas, de la mà dels i les adolescents del Poble-sec, amb companyies circenses del barri i amb el millor públic: els seus veïns i veïnes.

 

A partir del mes d’abril, l’Espai 12@16 aposta per realitzar activitats comunitàries per a tots els públics, afavorint una interrelació generacional amb les veïnes i veïns del Poble-sec.

Amb la voluntat de dinamitzar aquesta iniciativa i fer-ho d’una manera agradable, enriquidora i creativa, l’equipament adreçat a adolescents aprofitarà el món del circ per potenciar un espai on totes i tots passin uns bons matins al barri.

Així, cada 3r dissabte de mes, s’organitzaran a la Plaça de las Navas tallers, espectacles i altres sorpreses que aniran acompanyades de bona música i de la mà dels i les adolescents!

La iniciativa compta amb la col·laboració de Zikòlika, Papallona Circus Arts Shop, i Encircant el barri.

 

Un equipament per a adolescents de 12 a 16 anys

A banda dels Espais joves i dels Casals de joves, Barcelona ofereix espais específicament per a adolescents, com és l’Espai d’Adolescents Jovecardí (a Les Corts) o el mateix Espai 12@16 (a Sants-Montjuïc).

Si encara no el coneixes, no deixis d’apropar-t’hi i de seguir-lo a les xarxes socials!

Si tens entre 12 i 16 anys, hi podràs participar en tallers, apuntar-te a sortides culturals, vòlei i altres esports, reforç escolar, “stencil”, gravació musical, torneigs, cine-fòrums… 

De ben segur, hi trobaràs el teu lloc i allò que t’agrada!

C. Concòrdia 35, baixos. 08004 Barcelona

Tel. 695 152 723

Horari: de dilluns a divendres, de 16.30 a 20h. Dissabtes activitats culturals en hores a concretar

FacebookInstagram

A/e: espai12a16@gmail.com