"Enllaça" 2019. Troba el teu referent al món professional!

Formació. Donem el tret de sortida a la 3a edició del programa de mentoria professional de les assessories acadèmica i laboral del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona: l'Enllaça 2019.

Estàs acabant els teus estudis i et trobes perdut quan penses en el teu futur laboral?

Vols conèixer, des de dins, algun àmbit del teu sector professional?

L’Enllaça et connecta amb professionals en actiu perquè tinguis un referent en el món laboral que esdevingui un suport per donar resposta a les teves inquietuds: Què es valora dins de la meva professió en el mercat de treball? Quines competències hauria de desenvolupar? Hi ha alguna formació complementària que m’ajudi a millorar la meva ocupabilitat? Amb quin tipus de professionals treballaré? Quines són les principals dificultats de la meva futura feina?…

Una persona amb llarga trajectòria laboral t’ajudarà a donar-hi resposta!

Requisits i funcionament

L’Enllaça està dirigit a joves motivades i amb iniciativa que esteu cursant estudis superiors (un cicle formatiu de grau superior o un grau universitari, prioritàriament), o que els tingueu recentment finalitzats, i que visqueu a Barcelona o a la seva àrea metropolitana.

I com funciona? Doncs a través d’un mínim de 5 trobades amb aquest professional, amb el que nosaltres et posarem en contacte, on tractareu diferents temes del teu interès.

Tot de manera molt informal i amena.

Inscripció

Si creus que compleixes els requisits i estàs interessat/ada i motivat/ada per conèixer amb detall el món laboral que t’espera, inscriu-te a l’Enllaça!

Un cop rebem la teva sol·licitud, ens posarem en contacte amb tu per donar-te més detalls i convocar-te a una entrevista de selecció.

T’enllaces?