"Enllaça": troba el teu referent al món professional!

Mentoria. Es dona el tret de sortida a la 4a edició del programa de mentoria professional de les assessories acadèmica i laboral del Departament de Joventut: l'Enllaça 2020.

L’Enllaça et connecta amb professionals en actiu perquè tinguis un referent en el món laboral.

El programa et presentarà una persona que et farà de mentora, amb llarga trajectòria laboral. T’ajudarà a donar resposta a algunes de les teves inquietuds, com, per exemple: Què he de tenir en compte per accedir al món laboral? Quines competències hauria de desenvolupar? Hi ha alguna formació complementària que m’ajudi a millorar la meva ocupabilitat? Amb quin tipus de professionals treballaré? Quines són les principals dificultats dins del meu sector?

Visualitza aquest vídeo per descobrir una experiència de participants a l’Enllaça 2019! Trobaràs l’entrevista completa aquí.

Requisits i funcionament 

L’Enllaça està dirigit a joves motivades i amb iniciativa que estan cursant estudis superiors (un cicle formatiu de grau superior o un grau universitari, prioritàriament), o que els tinguin recentment finalitzats, i que visquin a Barcelona o a la seva àrea metropolitana.

La metodologia d’aquest programa consisteix en fer un mínim de 5 trobades amb aquest/a mentor/a, amb qui et posaran en contacte i on tractareu diferents temes d’interès del vostre àmbit o sector professional.

Tot de manera molt informal i amena.

Inscripció

Si creus que compleixes els requisits i estàs interessat/ada i motivat/ada per conèixer amb detall el món laboral que t’espera, inscriu-te aquí!

Un cop rebuda la teva sol·licitud, et contactaran per donar-te més detalls i convocar-te a una entrevista de selecció.

D’altra banda, si ets un/a professional apassionat/ada per la teva feina i estàs interessat/ada en participar en aquest programa, pots inscriure’t i fer arribar la teva autocandidatura a través d’aquest formulari o bé enviant un correu a laboraljove@bcn.cat.

T’enllaces?

Per a més informació

Contacta amb el CAAJ per conèixer tots els detalls del projecte:

  • C. Agudells, 37-45 (dins l’Espai Jove Boca Nord)
  • Tel. 934 299 369
  • A/e: educaciojove@bcn.cat
  • Horari: dilluns i divendres de 10 a 14h, i de dilluns a dijous de 17 a 20h