Entitats juvenils, heu rebut una subvenció per a un dels vostres projectes?

Associacionisme. Dimecres 13 a l’Espai Jove Casa Sagnier, el CRAJ us mostra com fer el tràmit per justificar el projecte davant l'institució finançadora.

La bona presentació de la justificació d’un projecte que ha rebut una subvenció és l’oportunitat de les associacions per mostrar que aquest s’ha desenvolupat com es plantejava i quin és l’impacte que ha tingut.

Des del CRAJ, el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona, s’organitza una formació on oferirà un suport bàsic en aquesta tasca, així com les claus per a la realització del tràmit correctament i de manera planificada al llarg del temps de durada del projecte.

A més, també es respondran tots els dubtes que hi hagi a l’hora de justificar projectes finançats amb diners públics.

Per anar fent boca, podeu fer un cop d’ull als materials sobre justificació de projectes subvencionats que hi ha disponibles al web del CRAJ: la Plantilla de seguiment per a la justificació econòmica de subvencions d’un projecte, i el Seguiment a la justificació econòmica de subvencions d’un projecte.

Detalls i inscripció a la càpsula formativa

La formació tindrà lloc dimecres 13 de febrer de 18 a 20.30h a l’Espai Jove Casa Sagnier (c. Brusi 61 – Jardins d’Enric Sagnier).

Com sempre, l’activitat és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure’s-hi prèviament a través del formulari on-line.

  • Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar en fer la inscripció.
  • Es lliurarà certificat d’assistència a aquelles persones que ho sol·licitin i que hagin assistit a la formació.
  • Per a més informació sobre la formació o les inscripcions, contacteu directament amb el CRAJ (A/e: assessoraments@crajbcn.cat. Tel. 932 655 217).